Programajánló

12 DNS átalakító tábor

2014. aug. 21

A DNS – amely minden információt tárol arról, hogy ki és mi vagy valójában – alakítható. Mára egyre több tudományos kutatás bizonyítja, hogy pl. a testmozgás és a meditáció hatással van a DNS-re. Azaz az ember képes önmagát átalakítani, “megjavítani”, meggyógyítani. Ennek a folyamatnak ugyan még a legeslegelején tart az emberiség, de az 1000 mérföldes út is egyetlen lépéssel kezdődik.

1374949_10151896482524144_2072908114_nMegtapasztalhatod, ahogyan a saját tudatoddal képes vagy elképesztő változásokat véghezvinni az életeden. Mára sajnos az ember testtudatossága teljesen eltávolodott a teljes éntudattól: egy előre létrehozott programmá vált, amit totálisan meghatároz a család, a társadalom és a kor, amibe születtél. A program azt mondja, hogy van 30-40 jó éved, aztán elindulsz a lejtőn, és valószínűleg sok gyógyszer szedése mellett 70-80 évesen távozol a Földről.

Sok spirituális programnak is az áldozata vagy: hogy mi árt és mi használ neked, hogy nem ehetsz ezt vagy azt, vagy nem teheted meg ezt vagy amazt. A sok-sok kódoltság mögött ott rejlik Benned a Teljes Én, ami csak arra vár, hogy megtaláld és megengedd a létezését önmagad számára.

* * *

A 4 napos együttlét alatt a saját DNS-ed működésével kerülünk személyes kapcsolatba, meditációk és előadások által. Ennek célja, hogy a saját testedhez és lelkedhez való viszonyodat teljesen átalakítsd:

  • ÖNSZERETET
  • A felsőbb éned integrálása
  • A családi és karmikus programjaid elengedése
  • Test-lélek-szellem szintű teljes gyógyulás 

 * * *

Amikor bármilyen spirituális eszközhöz nyúlsz, meditálsz, a benned élő Teremtőt/Forrást keresed, felsőbb tudatosságoddal kommunikálsz, valójában a teljes 12 DNS rétegedet használod. Ez a fizikai világ által ismert kettős DNS spirál további dimenziókban lévő része, a Teljes Embert leíró rétegei. A betegségek nélküli élet, a lelki teljesség és a Forrással, Felsőbb lényünkkel való kapcsolat elengedhetetlen velejárója az, hogy “aktiváljuk”, fejlesztjük, változtatjuk multidimenzionálisan magunkat, a 12 DNS rétegen keresztül.

A “megvilágosodás”, maga a dimenzióváltás tulajdonképpen mind arról szól, hogy egész emberre válsz, befogadod Teljes Emberi és Isteni lényedet – s ez mind a 12 DNS rétegedben történik.

* * *

A tábor ideje alatt főleg az emberi 12 DNS szállal fogunk foglalkozni, de nem ez a lényeg, és ez “csak” egy segítség lesz ahhoz, hogy megértsük és megéljük mindazt, ami bennünk lakozik.

Tanítások kerülnek átadásra arról, hogy miképpen tudod az életedben megélni a teljességet, hogyan tudod megtapasztalni és hogyan tudod felszabadítani magad.  A tábor folyamán a DNS rétegek csoportjaival meditációt végzünk, ezen kívül pedig előadásokkal és beszélgetésekkel bővítjük ismeretünket.

Különböző gyakorlatokat végzünk ahhoz, hogy mindezt a fizikai tapasztalat síkján tudjuk megélni.

b2508e88546be61Az együttlét ideje alatt nagyjából napi 2-3 meditációt/tudatos légzést fogunk elvégezni, ezek mindegyike körülbelül 30 perces lesz. Ezek előtt egy-egy előadás során fogunk megismerkedni az adott réteg energetikai lenyomatával, utána pedig beszélgetünk a megélésekről és a tapasztalatokról.

Illetve, izgalmas és rendhagyó gyakorlatokon keresztül éljük meg mindezt.

A meditációk között pedig az időjárástól függően kirándulni/sétálni fogunk, vagy valamilyen más kikapcsoló dolgot végezünk majd, hogy a gondolatainkat eltereljük, és teret adjunk a testünknek a változások feldolgozásához.

Esténként közös zenélés, játék és ki mit szeretne…

A tábor létszáma maximum 45 fő, ezért a jelentkezés korlátozott, kérlek időben jelezd részvételi szándékodat – a tapasztalatok alapján a tábor kezdése előtt egy hónappal már telt létszám szokott lenni.

JELENTKEZÉS: INFO kukac CSILLAGMAG pont HU

* * *

A tábor alatt tulajdonképpen egy nagyon komoly és mély találkozást élsz meg magaddal, melyről ódákat lehetne zengeni – azt tudom, hogy életem legnagyobb szellemi “ugrásait” az előző 20 tábor ideje alatt sikerült meglépnem. A teljes isteni szeretet és kegyelem befogadása történik, az élet totális átalakítása zajlik majd e négy napban. Nem fogsz tudni már ugyanúgy nézni az életedre, ahogy eddig.

Fontos: itt nem technikákat, halandzsákat tanulunk, hanem konkrét és nagyon mély megtapasztalásokra teszünk szert. Én imádom :)

* * *

 Részletek:

A tábor időpontja: október 23 (csütörtök) és október 26 (vasárnap) között 

A tábor 4 napos,  érkezés csütörtök reggel 8:00 és 08:30 között történik. A programokat, a nyitó meditációt már 9 óra után elkezdjük. Távozás vasárnap délutáni órákban.

A tábor helye: Füle (Balatonakarattya és Polgárdi között), az Arany Kócsag Vendégház – http://www.aranykocsag.hu/

Elhelyezés: 3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban

Étkezés:  napi háromszori vega étkezés 

Utazás: Egyénileg, tömegközlekedés busszal és vonattal lehetséges. Telekocsikkal kapcsolatban később lehet érdeklődni, vagy felajánlhatod autód szabad kapacitását, így segítve egymást.

A tábor díja: 39.900 Ft/fő

Pároknak, házastársaknak 5% kedvezményt tudunk biztosítani.

Jelentkezés feltételei: Részvételi szándékodat kérjük, hogy mihamarabb jelezd, mert csak maximum 35 fő részvétele lehetséges!

FONTOS: a jelentkezést az eddigi tapasztalatok alapján csak az előleg befizetésével együtt tudjuk elfogadni, helyet sajnos senkinek nem tudunk fenntartani a jelentkezések nagy száma miatt. A végleges jelentkezést az előleg befizetésével és annak sorrendjében történik.

A 15.900 Ft előleg befizetését a jelentkezést megerősítendő kérjük átutalni – részletek emailben vagy telefonon. 

Határidő: október 15.

A fennmaradó összeget pedig majd a táborba érkezéskor kérjük. (Lemondás esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni.)

Bármilyen gyógyszeres, pszichiátria, egyéb orvosi kezelés esetén előzetes egyeztetés szükséges!

– – –

Jelentkezni az info kukac csillagmag pont hu e-mail címen lehetséges. Információ ezen az email címen vagy 06 -20-3231 -596 -es telefonszámon.

– – –

– – –