Programajánló

2017 az asztrológia tükrében: belső forradalom vagy világháború

2016. nov. 25

Világunkban minden rendben van. Ám ahhoz, hogy erre rálássunk, segítségre kell hívnunk az égitestek szakértőit, nevezetesen három kiemelkedő asztrológust, hogy elérjük közösen a magasabb nézőpontot, ahonnan ráláthatunk azokra a folyamatokra, amiken végig kell mennie az emberiségnek. A 2017-es évről sokan mondják, hogy háború várható, utoljára ilyen bolygóállások a 2. világháborúban voltak. 2 éve már benne tartózkodunk ebben az energiában, és érezhetőek a jelei is az életünkben is. Pattanásig feszülnek világhatalmak és komoly erőfeszítéssel folyamatosan sugallja a fősodrású média, hogy egy újabb hidegháború kellős közepén vagyunk. Mennyire vegyük ezt komolyan? Mit mondanak erről a fényszögek, bolygóállások? Vajon a negatív jövőképpel mit teremtünk meg a bolygónkon? Mi a dolgunk ennek fényében a 2017-es évben? Mire kell odafigyelnünk és mi az irány, amire közösen fókuszálnunk kell?

Ilyen, és hasonló kérdések megválaszolására hívtuk meg Magyarország három ismert asztrológusát egy kerekasztal beszélgetésre. Részletesen átvesszük, hogy miket tartogat számunkra az elkövetkezendő év asztrológiailag, energetikailag, emberileg és segítségükkel felkészülünk az előttünk álló időszakra, amit sokan ugródeszkaként is emlegetnek. Ebből az okból kifolyólag egy közös világkép egyeztetésre (VILÁGKÉP-ZÉS) hívunk meg téged, és szeretteid, amely egy két órás kerekasztal beszélgetés formájában kerül megrendezésre.

Beszélget Kalo Jenő, Kiss Balázs Kunó, moderál Kiss J. Zsolt.

Részletek:

http://upliftingevents.hu/hu/esemenyek/event/10-belso-forradalom-vagy-vilaghaboru-2017-az-asztrologia-tukreben-csucstalalkozo

 mivarrank