Programajánló

7 napos elvonulás: A Teljesség

2017. ápr. 27
Augusztus 13 és 19 között, Rádhé Resort

A 7 napos elvonulás “célja” az, hogy megmutassa számodra, hogyan lehet a teljesen hétköznapi életedben kiegyensúlyozottan, jelenlétben, tudatosan és önszeretetben létezni. Minden “problémád”, amelyet magaddal cipelsz jelenleg, tűnjön az sokszor megoldhatatlannak, valójában nem is probléma: ezt kívánom számodra megmutatni… hogy MINDEN PILLANATBAN, legyen az éppoly frusztráló vagy felemelő, Te azt az Élet csodálatos tapasztalásának éld meg. Még akkor is, ha éppen szenvednél, zokognál vagy félnél, netán vágynál és örülnél.

Az elvonulás alatt közös előadás-beszélgetés és gyakorlatok során haladunk egyre mélyebben abba a tapasztalásba, hogy MINDEN ÉRTED van és MINDEN TE MAGAD VAGY. Nincs mitől menekülnöd és nincs mit elérned, mert már minden ott van számodra. Az egyetlen dolog, amit el kell sajátítanod, hogy megengeded azt. Könnyedén.

Ezt a könnyedséget szeretném Neked megmutatni, és a “cél”, hogy ezt haza tudd vinni magaddal.

Nem a feltöltődés a cél – bár a helyszín varázslatos világa, a Somogy dombjai valamint a helyszínen a jakuzzi és a szauna valóban megadja majd a testednek és lelkednek a pihenést és a feltöltődést, de a lényeg az, hogy innentől kezdve soha ne merülj le: mert nincs mi, ami leszívna téged. Ennek a csodálatos alkímiájában merülünk majd el.

Nem a megoldás a cél – mert nincs mit megoldnod. Nem a megvilágosodás a cél – mert már meg vagy világosodva.

* * *

* * *

Program

A napi program általánosságban úgy alakul, hogy reggeli előtt egy könnyed jóga vagy testmozgás vár ránk (fakultatív), majd a délelőtt folyamán előadás-beszélgetés-gyakorlat következik. Az ebédet követően délután szabadfoglalkozás lesz, például a fél órára található Balatonnál sétálni/fürdeni lehet, vagy a helyi szaunában, medencében és jakuzziban lehet élvezni a pihenés örömeit. 

A délután-este folyamán folytatjuk az előadást-beszélgetést-gyakorlatot. A vacsora után közös programok (zenélés, játék, stb…) várnak ránk, vagy néha még a nappal be nem fejezett témákat zárjuk le.

Bár a tábor fő tematikája, a témák és a gyakorlatok előre tervezettek, mindig az adott csoporthoz igazítom ezeket. Ezért lesz olyan, amit mélyebben érintünk, és lehet, hogy valami kimarad. S egészen biztosan érkezni fog valami új is, csak az adott társaságnak.

* * *

* * *

Részletek

A tábor időpontja: augusztus 13 (vasánap) és 19 (szombat) között

A tábor 7 nap, 6 éjszakát ölel fel, érkezés vasárnap kora délután 2 órától lehetséges. A programokat már 3 óra után elkezdjük. Távozás szombaton a kora délutáni órákban, az ebédet még követi egy táborzáró rész, tehát olyan 15 óra környékén.

A tábor helye: Rádhé Resort, Somogyvámos,  – http://www.radheresort.hu/

Elhelyezés: 2-4 ágyas, fürdőszobás szobákban és apartmanokban

Étkezés: napi háromszori étkezés – Kérlek, tartsd szem előtt, hogy az esetleges ételallergiákat vagy egyedi kívánalmakat csak akkor tudjuk teljesíteni, ha azokat időben jelzed (felárral). A helyszínen már nem tudunk változtatni a menün.

Utazás: Egyénileg, telekocsikat augusztus elején lehet szervezni közösen.

A tábor díja: 99.000 Ft/fő 

Pároknak, házastársaknak 5% kedvezményt tudunk biztosítani.

Előleg: 45 000 Ft, ezzel biztosítod a helyedet.

Visszamondás esetén, amennyiben ez az elvonulás előtti 2 hónapban történik meg, ezt az összeget nem áll módunkban visszafizetni! 

Jelentkezés feltételei: Részvételi szándékodat kérjük, hogy mihamarabb jelezd, mert csak maximum 30 fő részvétele lehetséges.

FONTOS: a jelentkezést csak az előleg befizetésével együtt tudjuk elfogadni, helyet sajnos senkinek nem tudunk fenntartani a jelentkezések nagy száma miatt. A végleges jelentkezés az előleg befizetésével és annak sorrendjében történik. A szállásra fizetendő összeget (ami az előleg) nem áll módunkban visszafizetni az esetleges lemondás esetén.

A fennmaradó összeget pedig majd a táborba érkezéskor kérjük fizetni.

Jelentkezni az info kukac csillagmag pont hu e-mail címen lehetséges. 

* * *

Rádhé Resort

Rádhé Resort – közösségi terem

Rádhé Resort – Apartman

Rádhé Resort

Rádhé Resort – Apartman

Rádhé Resort – Medence