Programajánló

“A rettegett és vágyott 2012” – Beszélgetés

2011. máj. 17

“Mi igaz és mi nem a híresztelésekből, mit tehetünk, mire van hatásunk nekünk embereknek és mire nincs, a gondolat teremtő ereje, a szeretet megváltó ereje… Mi minden változik most a világban és milyen szinteken? Van-e okunk félni, szorongani, vagy  ne is gondoljunk semmi rosszra? Rendezkedjünk-e be önfenntartásra vagy mindegy hol lakunk és élünk? MI lesz a gyerekeinkkel? MI lesz a fiatalakkal, akik nem mernek gyermeket szülni erre a világra? Nekik mit mondhatunk? Hogy oszlathatjuk el a félelmeket és a szorongásokat? Hogyan alakíthatunk ki túlélési stratégiákat és taktikákat avagy erre semmi szükség nincsen?  Mi a dolgunk a fizikai, érzelmi, mentális és spirituális szintjeinken, közösen és egyénileg egyaránt?”

A “LilaKöd könyves kávézó és teázó“-ban hónapról hónapra meghívott vendégeket kérdeznek meg ebben a témában, s a beszélgetések rögzítésre kerülnek folyamatosan. Ebből majd Transzformáció csapata (http://www.transzformacio.hu/) egy könyvet is szeretne kiadni.

Május 26-án, csütörtökön találkozhattok velem e témában, ahol beszélgetés formájában a “monológom” :) után kérdez-felelek formában válaszolok legjobb tudásom és hitem szerint a “2012”-vel kapcsolatos vagy más kérdésekre.

Időpont: 2012 május 26, csütörtök. Helyfoglalás 18:00 -tól, kezdés: 19:00-tól.

Helyszín: LilaKöd könyves kávézó és teázó a XIII. kerület, Tátra utca 22.

Belépő: 900 forint

Vigyázat, helyfoglalás érkezés sorrendjében történik, mert a helyek száma limitált!

3 hozzászólás

Bors Mari mondta:

Nagyon köszönöm, kedves Balázs. Tökéletes, és fantasztikus, ahogy így összeszedted.
Mindenkit szeretettel várunk a Lilaködben, ahonnan remélem eljutunk a Tiszta Forrásig, és ebben a csütörtöki beszélgetések is segítenek majd bennünket.
A hely valóban limitált, de akik nem férnének be, azoknak megismételhetjük:-)

Üdvök, szeretetek. Bors Mari Mira Ma

Wittich Zsuzsanna mondta:

Akik voltak már “odaát”, pl. halálközeli, vagy beavatottak, azok jó kis kalandnak veszik az egészet. Két ilyen embert hallottam erről így beszélni.
A fiataloknak, akik most akartak élni, kibontakozni, szerelmesek lenni, – nekik megrázkódtató a gondolat. Vajon mit mondhatnánk nekik?
Túlélési technikát csak akkor lehetne kigondolni, ha tudnánk, hogyan fog lejátszódni. Vagy tudjuk?

pillepaplan mondta:

Kedves Balázs!
Én szívesen meghallgatnám az előadást, mert nagyon érdekel, de jelenleg Németországban élek. A későbbikben esetleg felkerül valamilyen formában erre az oldalra? Vagy ha valóban ismétlitek, az milyen időpontban lenne?
Köszönöm! :) PP