Programajánló

Asztrozófia Tanfolyam Haladóknak

2011. aug. 24

Ez a tanfolyam azoknak szól, akik

  1. rendelkeznek alapszintű asztrológiai ismeretekkel, és szeretnék megismerni a csillagképek, asztrozófia világát, és ezt a tudást beépíteni életükbe.
  2. VAGY asztrozófusoknak, akik szeretnék elmélyíteni a tudásukat és sok új ismeretre szert tenni.

Ahogy szoktam fogalmazni, ez a ?Tyű?. Megismerjük a csillagképek és csillagok legapróbb jelentéstartamát, mélyebb mitológiáját, és a gyakorlatba átültetjük a magas tudást.

Nem csak az ekliptikai és ekvatoriális, hanem sok más csillagképet is megismerünk, a ?fejétől a farkáig?, kb 45-55 csillagképet! Végigvesszük az egyedi jelentéseket, a csillagképekben található csillagokat is, ahol kiemelt szerephez jutnak.

És ami a legfontosabb, hogy mindezt beültetjük a gyakorlatba mi mit jelenthet egy ember életében, hogyan helyezzük el a személyiség térképén? és egy kicsit belemegyünk az Önismeret rejtelmeibe is, a résztvevők születési bolygóállásain keresztül. Rengeteget fogunk elemezni, konkrét életbéli példákkal, a Te horoszkópoddal…

Tehát mélyebben megismered a saját képletedet is, a csillagos ég tükrében.

A tanfolyamot az asztrológiát és/vagy asztrozófiát már ismerő Társaimnak ajánlom, hogy mélyebb és más minőségű tudást ismerhessünk meg. Gyakorló asztrológusoknak, asztrozófusoknak, gyakorló elemzőknek, ezzel is elmélyítve az ismereteket, és rengeteg újat is szerezve?  (de tavaly voltak néhányan olyanok, akik egyből ebbe vágtak bele…)

S a lényeg: KÉRDEZZ! A tanfolyam célja, hogy NEKED nyújtson segítséget, ezért minden, a témába vágó kérdésedet felteheted, ezzel is segítve egymást.

Az asztrológia és más tanítások kereteit messze túllépjük és egy magas nézőpontú, TUDATOS hozzáállásban fogjuk elsajátítani az asztrológiai és a csillagok bölcsességének ismereteit!

Indul: Szeptember 7-én szerdán, 17:30 – 21:00. (kéthetente)

Helyszín: Sziddhárta Központ, Bp. VI. ker. Andrássy út 98. fsz

Részvételi díj: 8000 Ft / Hó

Jelentkezés: info@csillagmag.hu vagy 06-20-3231-596

– – – – – – – –

+ gyakorlati számítógépes ismeretek

Megtanuljuk a különböző számítógépes programok használatát is! Azaz képes leszel otthon arra, hogy a csillagokat, csillagképeket kutatni tud az elemzések vagy a tanulás során!

A kezdő számítógép felhasználóknak különösen hasznos. Néhány ASZTROLÓGIAI és csillagászati szoftvert megtanulunk a gyakorlatban használni, elsajátítjuk a csínját-bínját, hogy hogyan tudjuk az elemzések vagy egyszerűen csak a tájékozódás során használni a különböző szoftvereket. Mindenféle beállítások, tippek, trükkök…