Programajánló

(Balatonfüred) 12 DNS aktiválás (Kristálymeditáció)

2010. nov. 19

Balatonfüreden, december 7-én kedd este 17:00 órától 12 Kristály-DNS szál aktiválást és beszélgetést :) tartunk, amelyre szeretettel várlak!

Helyszín: Érdeklődi lehet: Németh Mirtill, 06 – 20 – 9311- 293

– – –

A Meditáció után akár Te is otthon nap-mint-nap elvégezheted ezt az aktiválást, amelyhez nyomtatott segédletet adunk. Az aktiválásról tudni kell, hogy angyali és szellemi támogatás alatt áll, a földi élet átnemesítését szolgálja, a régi ember elengedését és az új befogadását.

A 12 DNS szálhoz tartozik 12 kristály is, amely a napi szellemi munkánkat tudja erősíteni. Erről is adunk át nyomtatott információt.

Kristályok az Ember szolgálatában állnak, csodálatos segítők, gyógyítók, s használatukkal nem ?csak? testi-szellemi-lelki bajokat, kórokat lehet gyógyítani, hanem sokkal de sokkal többre képesek.

dimenzióváltásban és a kristály tudatosságba való emelkedésben rendkívüli segítséget nyújthatnak. A Kryon és Kuthumi csatornázásokból kapott az emberiség információt arra, hogy melyik az a 12 kristály, amely segít az Embernek újra aktiválnia a teljes 12 DNS spirált, így nyílva egy sokkal magasabb rendű tudati létezés felé.

Ha együtt dolgozol ezzel a 12 Mesterkristállyal, azok elismerésével, érzékennyé válsz arra, hogy miben segíthetnek neked, könnyedebben rá tudsz hangolódni arra, hogy tested DNS spiráljai mit próbálnak meg neked megmutatni. Így tudsz TELJES EMBERRÉ válni.

Helyszín: Érdeklődi lehet: Németh Mirtill – 06 – 20 – 9311- 293

Időpont: december 7-án kedd este 17:00 órától 20:00 -ig

Belépő: 2000 forint.

A helyszínen megvásárolható a 12 DNS szálhoz tartozó kristály. Részletek:

http://csillagekszer.hu/dns-talizman/

2 hozzászólás

Beus mondta:

Fantasztikus volt, köszönöm. Igazán felemelő, tanulságos, roppant érdekes, pláne, hogy Ti is rajzoltatok. Azért ennek az ábrának a folytatására igazán kiváncsi lennék. Orvosi Nobel-díj 10-20 év múlva? :D :D :D

Szép napot kívánok,sok sikert a munkádhoz!

Üdv:Bea

Delfinlovas mondta:

Kedves Balázs,
köszönöm ezt a nagyon is aktuális és értékes meditációt, nekem nagy élmény volt.
Azóta is már többször megcsináltam ami ahogy mondtad is abszolut pozitiv , érezhetö hatással van a mindennapjaimra.
Kérlek még egyszer hogy küldd el a teljes szöveget ahogy igérted..
Esetleg van valaki aki már megkapta?
Üdv a rokon lelkeknek,
Delfinlovas Krisztina