Programajánló

Bevezetés az Emberi DNS 12 rétegébe

2012. ápr. 16

Amikor lélegzel, megtervezed a bevásárló listádat, szerelmes vagy, meditálsz, avagy más szavakkal Létezel, az Emberi DNS 12 multidimenzionális rétege munkálkodik Benned.

Az Ember jóval több annál, mint ami látszik belőle. Ennek anyagi szintje, a kémiája úgymond a fizikai világ által ismert kettős DNS spirálban jelenik meg – és még annál sokkal több minden is van ott, amiről a jelenlegi kutatások sem tudják, hogy mi a szerepe.

S ezen az első rétegen túl az Ember még további 11 réteggel rendelkezik, amely ebben a 3D-ben nem található meg.

Ám milyen furcsaság, hogy az ember rendelkezik olyan érzékszervekkel, olyan erőkkel, amelyek jóval túlmutatnak a 3. dimenzión? Ezeknek is megvannak a maguk kódjai a 12 DNS rétegben – ami maga az “Teremtő Nyelve”, ahogyan az Egész Ember, minden része megmutatkozik benne. Az elmúlt és eljövendő életek, saját spirituális isteni lényünk, minden.

Ha érzed ennek a hívó szavát, akkor szeretettel várlak április 26-án csütörtökön este 18:00 órakor a Sziddhárta központban, ahol szeretnék egy előadásban beszélni a linearitás nyelvén arról, hogy mennyire nem lineáris az ember, és mennyire több van benne ennél a látható világnál.

Látszik, hogy lehetetlenre vállalkozom, ezért az elmédet kérlek mindenképpen hagyd otthon. A szívvel való gondolkodásod kinyitásával csak éppen annyit kell meghallanod, befogadnod, amit számodra megélhetőnek tartasz.

Szeretném átadni alapvető ismereteimet és tapasztalásaimat arról, hogy mi is ez a 12 DNS réteg, miért jó ezzel egyáltalán “foglalkozni”. Az ember, ahogy egyre jobban kezd a saját spiritualitásával foglalkozni, egyre jobban aktiválja saját DNS rétegeit, és kezdi azokat úgymond munkára bírni.

A betegségek nélküli élet, a lelki teljesség és a Forrással, Felsőbb lényünkkel való kapcsolat elengedhetetlen velejárója az, hogy ?aktiváljuk?, fejlesztjük, változtatjuk multidimenzionálisan magunkat, a 12 DNS rétegen keresztül.

* * *

Időpont: 2012. április 26, csütörtök, 18:00

Helyszín: Sziddhárta Központ, Bp. VI. ker. Andrássy út 98. fsz, Juhar terem

Belépő: 2000 Ft

3 hozzászólás

Csabi mondta:

Kedves Balázs!

Remélem készül róla felvétel, ami utólag megvásárolható lesz.

Üdv:
Csabi

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Csabi!

Igen :)
Szép napot,
Kunó

Kéri Judit mondta:

Arra a hangfelvételre én is nagyon szívesen beneveznék! :)