Programajánló

Csillagékszer Alkotó Műhely

2012. jan. 06

Idén első alkalommal, 2012. február 4-én (szombaton) ismét lesz

CSILLAGÉKSZER ALKOTÓ MŰHELY és VÁSÁR!


 ALKOTÓMŰHELY

A korábbi Alkotó Műhelyekhez képest annyival bővítettük ki a Műhelyt, hogy lehetőséget adunk 12 DNS Ékszer elkészítésére is, illetve a rendelkezésre álló alapanyagokból egyéb ásványékszereket is készíthetsz.

Tehát készíthetsz magadnak vagy Szeretteidnek egy horoszkóp alapján fűzött személyes ékszer-mandalát vagy pedig egy Mesterkristályokból fűzött DNS Ékszert, illetve ha kedved tartja bármilyen más ásványékszert.  

Ellátunk minden szükséges eszközzel, alapanyaggal, információval. Különösebb kézügyesség nem szükséges, segítünk mindenben.

Az Alkotó Műhelyen való részvétel díja 1 500 Ft, mely tartalmazza egy (alap)ékszer elkészítésének alapanyag költségeit.

Ha ékszert szeretnél készíteni, mindenféleképp előzetes bejelentkezés szükséges! Kérjük, ezt vedd figyelembe, ugyanis csak korlátozott számban tudunk egyszerre ékszert készíteni.


 Ha szeretnéd egy igazán egyedi, általad készített ékszerrel meglepni Szeretteidet, akkor itt a lehetőség! Hidd el, annál nagyobb ajándék nincs, mely a Te saját energiádból, rezgésedből táplálkozik!

– – –

VÁSÁR

Az Alkotó Műhely ideje alatt kerül megrendezésre. Ha csak vásárolni, nézgelődni szeretnél, természetesen részvételi díjat nem kell fizetni!

Ezen a napon lehetőséged nyílik a honlapunkon található összes ékszer és termék megtekintésére, konzultációra. 12 DNS Ékszerek, Kristályelixírek és maguk a kristályok várnak rád. Mindent a kezedbe vehetsz, megtekinthetsz, megvásárolhatsz.

Illetve ezen a napon 30 % kedvezménnyel megvásárolható Kiss Balázs Kunó: Csillagleső ? 2012 c. könyve, valamint dedikálás is lesz!

 – ? –

Időpont: 2012.02.04. szombat, 10:00 és 16:00 között

Helyszín: Sziddhárta Központ, VI. ker. Budapest, Andrássy út  98. Rekettye terem ? a bejárat után balra

Jelentkezés az Alkotó Műhelyre és információkérés: csillagekszer@gmail.com vagy 06-20-3231-596

Szeretettel várlak,

CsillagÉkszer ? Kissné B. Gabriella