Programajánló

Csillagékszer Alkotó műhely és vásár

2011. dec. 01

És egy kicsit az idei utolsó Csillagékszer Alkotó Napról:

akik csak benéztek hozzánk, hogy vásároljanak maguknak valamilyen kristályt vagy 12 DNS ékszert, azok szinte kivétel nélkül sajnálkoztak, hogy nem jelentkeztek ékszerkészítésre.

Erről nem is igazán lehet írásban mesélni, mert ha látod és tapasztalod, akkor éled meg a savát-borsát. A szavak nem adják vissza.

Szeretettel ajánlom a lehető legszemélyesebb ajándékot, amelyet TE készítesz el, ráadásul akinek készíted, annak a lehető legszemélyesebb, mert a SAJÁT életét adod neki a kezébe…

– – –

Ismét megrendezésre kerül 2011. december 10-én (szombaton) a mindenki számára nyitott és díjtalan

CSILLAGÉKSZER ALKOTÓ MŰHELY és VÁSÁR!


 VÁSÁR

Nagyon sokan kértétek, hogy személyesen szeretnétek megtekinteni és kiválasztani az ékszereket, kristályokat. Ennek a napnak az alapötlete ebből táplálkozik, hogy személyesen tudjunk találkozni.

Azaz ezen a napon lehetőséged nyílik a honlapunkon található összes ékszer és termék megtekintésére, konzultációra. 12 DNS Ékszerek, Kristályelixírek és maguk a kristályok várnak rád. Mindent a kezedbe vehetsz, megtekinthetsz, megvásárolhatsz.

Illetve ezen a napon 20 % kedvezménnyel megvásárolható Kiss Balázs Kunó: Csillagleső ? 2012 c. könyve

A vásár ideje alatt KRISTÁLYELIXÍR KÓSTOLÓ is lesz! :) Ha szeretnél egy kicsit megbarátkozni az Elixírekkel, vagy egyszerűen nem tudom, hogy ?ez micsoda?, gyere és kóstolgasd meg a különböző elixíreinket! :)

– ? –

ALKOTÓMŰHELY

A vásár keretein belül kerül megrendezésre.

A korábbi Alkotó Műhelyekhez képest annyival kibővítettük a mostani Műhelyt, hogy lehetőséget adunk 12 DNS Ékszer elkészítésére is. Tehátkészíthetsz magadnak vagy Szeretteidnek egy személyes ékszer-mandalát vagy pedig egy Mesterkristályokból fűzött DNS Ékszert.

Ellátunk minden szükséges eszközzel, alapanyaggal, információval. Különösebb kézügyesség nem szükséges, segítünk mindenben.

Az Alkotó Műhelyen való részvétel díja 1 500 Ft, mely tartalmazza egy ékszer elkészítésének alapanyag költségeit.

Ha ékszert szeretnél készíteni, mindenféleképp előzetes bejelentkezés szükséges!


Itt a Karácsony! Ha szeretnéd egy igazán egyedi, általad készített ékszerrel meglepni Szeretteidet, akkor itt a lehetőség! Hidd el, annál nagyobb ajándék nincs, mely a Te saját energiádból, rezgésedből táplálkozik!

 – ? –

Időpont: 2011.12.10. szombat, 10:00 és 16:00 között

Helyszín: Sziddhárta Központ, VI. ker. Budapest, Andrássy út 98. Árnika terem ? a bejárat után jobbra

Jelentkezés az Alkotó Műhelyre és információkérés:csillagekszer@gmail.com vagy 06-20-3231-596

Szeretettel várlak,

CsillagÉkszer ? Kissné B. Gabriella