Programajánló

CSILLAGLESŐ – Könyvbemutató

2011. okt. 13

CSILLAGLESŐ - kétezer-tizenkettő

Előfordult már Veled olyan, hogy egy reggelen felébredtél, és furcsán érezted magad? Amikor az egész nap nem tudtad, hogy mi is történik veled, sodortak az események?

Előfordult, hogy ezt és azt szerettél volna tenni, de mintha minden összeesküdött volna ellened? Máskor meg minden beindult körülötted?

Érezted már azt, hogy a külső hatások és események irányítanak, amelyekre mintha nem is lenne ráhatásod?

Ha mindezekből szeretnél kilépni, ebben tud segíteni Neked a CSILLAGLESŐ c. könyv:

Ha életedre szeretnél egy magasabb rálátással bírni, hogy napról-napra fokozatosan egyre tudatosabbá váljon az életed, akkor nincs más dolgod, mint figyelni a csillagok járását – figyelni Életed Tükrét.

“Ha figyeled életed tükrét,
minden felismerhető lesz Számodra.”

S ha ebbe a tükörbe beletekintesz, az életed sosem látott szintekre emelkedik. Ezek után nem fogsz  új vágyakat kergetni, amikor nem annak van itt az ideje; akkor fogsz tudni mindenben elindulni, és megállni, amikor arra a Kozmosz rendje szerint a legtökéletesebb időszak van.

Ehhez nem kell mást tenned, mint napról napra tudatosabban figyelned – fordulj nyugodtan a CSILLAGLESŐ lapjain olvasottakhoz! Kétezer-tizenkettő minden napjára és hosszabb időszakokra megtalálod azt, hogy a Te életedben mi az, amire rátekintve megértheted az életed eseményeit.

“Ez a könyv segít tudatosabbá tenni a MINDENNAPJAIDAT.”

Vigyázz, mert helyetted soha senki semmit nem tud megoldani! Ez a könyv sem kínál Neked megoldásokat! Aki megoldásokat akar neked adni, az valójában pont a Te teremtő erődet akarja elvenni. Én abban szeretnélek támogatni, hogy TE találd meg a SAJÁT rezgésedet, ritmusodat a SAJÁT életedre.

Ez a közel 400 oldalas könyv nem ad megoldásokat: csak abban segít, hogy mire érdemes FIGYELNED egy nap. És ha követed a tanácsokat, a MAGAD életében, a MAGAD ritmusában, akkor egy sokkal tudatosabb, boldogabb és beteljesültebb életbe tudsz átemelkedni.

De minden érdem CSAK A TIÉD LESZ! Ha elég bátor vagy, hogy végre belenézz a saját életed tükrébe, akkor itt egy lehetőség – csak egy lehetőség a sok közül, én mégis bátran ajánlom neked.

Kipróbáltam: nekem működött.

S ha nem hiszed, járj utána.

– – –

Bemutató időpontja: NOVEMBER 3.

Szeretettel várlak a könyv bemutatóján, ahol 20% -os kedvezménnyel vásárolhatod meg azt – és ott sok hasznos kiegészítő tudást adok még át neked. Az előadásról videofelvétel készül, amely mindenki számára elérhető lesz.

HA NEM TUDSZ JELEN LENNI AZ ELŐADÁSON, AKKOR OKTÓBER 31-ig lehetőséged van előrendelni a könyvet – ezzel a 20% -os kedvezménnyel.

TEKERJ LEJJEBB, és leadhatod előrendelésedet

A könyvbemutató részletei:

Helyszín: Sziddhárta Központ, Bp. VI. ker. Andrássy út 98. fsz (Juhar terem)

Időpont: november 3-án csütörtökön este 18:00 órától – UTÁNA DEDIKÁLÁS

Belépő: NINCS

! OLVASS BELE !

Kattints a képre!
Kattints a képre!

A könyv ára: 4 890 Ft  (-20%) 3 910 forint 

– – –

A megrendelést követően érkezik hozzád egy e-mail, amelyben elküldjük számodra a megrendelés információit, a bankszámlaszámot, ahová a 20%-os kedvezményes összeget (könyvenként 3910 forintot + postaköltség) tudod átutalni.

+ postaköltség és csomagolás: 900 forint. (Ha éppen nem lennél a megadott címen, a posta egy szelvényt fog a postaládádba elhelyezni a könyv érkezésekor, mert levélszekrény útján nem kézbesíthető a csomag. Majd a helyi postahivatalban át tudod venni a könyvet.)

FIGYELEM: a Könyv hivatalos megjelenési dátuma 2011. november 2 – a megrendelt könyvedet a beérkezés sorrendjében november 2 és 4 között postázzuk!

Több könyv esetén 2000 forint a postaköltség Magyarország területére. Európai országok esetén érdeklődj a Megjegyzés mezőben!

 A felajánlott előrendelési kedvezmény a megjelenést követően nem lesz elérhető!

a könyv korlátozott példányszámban jelenik meg