Programajánló

Elmén Túl (Előadás)

2018. feb. 09
Eleged van a keresésből?

Eleged van a keresésből? Egész életedben mindig a válaszokat kutattad; kerested a boldogságot; mindig egy picit közelebb kerültél valamihez, amiről azt gondoltad, hogy majd elhozza az áhított célt? Szerinted meddig kell még dolgoznod magadon? Hányszor kell még ezt vagy amazt csinálnod, hogy olyan ember legyél, mint amilyet kitaláltál magadnak? Mikor éred el az áhított állapotot?

Szerinted ez mikor jön el? Mi lenne, ha Itt és Most megtörténne mindez? 

És hogyan lehetséges az, hogy a világ és Te úgy vagy rendben ahogyan van? Miképpen helyezkedhetsz bele Önmagadba? Hogyan engedheted el a “rossz” dolgokat az életedből? – mármint annak az illúzióját, hogy vannak rossz dolgok. Hogyan érheted el azt a belső békét, hogy az élet tökéletes örömét minden pillanatban tudd érezni, még a legnagyobb bosszúság és fájdalom közepette is? 

Március 21-én – szerda esténként -, Budapesten indul egy 5 alkalomból álló előadás-sorozat, az Elmén Túl címmel. E találkozások célja tulajdonképpen az, hogy példákkal bemutatva válaszoljak azon kimondott és kimondatlan kérdéseidre, hogy miképpen is találhatod meg Itt és Most Önmagadat

Az Elmén Túl fogod megtalálni a válaszaidat. Ehhez szeretnék térképet adni.

Főbb témáink:

 • Spirituális fejlődés, avagy az önbecsapás egyik útja
 • A Párkapcsolatokról minden: avagy miért nem lehet soha tökéletes?
 • Konfliktusok az életben: minden érted van
 • A Valódi Teremtés – illúziók nélkül
 • SOHA NEM LESZEL BOLDOG
 • A világ keletkezése, dimenziók, dimenzióváltás
 • + sok otthon végezhető, egyszerű gyakorlat, amivel minőségi változást hozhatsz életedbe. Nem csak beszélünk róla, hanem csináljuk is!

 

NE GYERE EL, HA:

Ha csak egy jobb életet szeretnél több pénzzel és jobb párkapcsolattal, kérlek szépen, ne gyere el, mert csalódni fogsz. Bár a kurzus mellékterméke, hogy “boldogabb” leszel, és ezért valószínűleg megtalálod az “életcélodat” meg a “társadat” meg a “bőséget”, de ha ez a célod, akkor csak csalódni fogsz.

CSAK AKKOR GYERE EL, HA:

Akkor gyere el, ha szeretnél TELJES FELELŐSSÉGET vállalni az Életedért: azaz mindenért, ami a Te valóságodban történik. Azért is, hogy az anyósod kibírhatatlan; ha a gyereked  tetováltatta magát és neked nem tetszik; ha munkahelyeden hülye a főnököd; mert gyerekkorodban bántottak, és így tovább…

 

Az előadássorozat indul: március 21-én, szerdán, 18:30-tól 20:30-ig. Utána minden szerdán, ugyanebben az időpontban, április 18-ig 

Helyszín: MagNet Ház, Bp. VI. ker. Andrássy út 

Alkalmanként 3 000 forint a részvételi díj

Jelentkezés: info kukac csillagmag pont hu email címen!

 

Akik nem tudnak élőben jelen lenni, nekik lehetőségük lesz hangfelvételről meghallgatni az előadásokat!

* * *

Tematika

 1.  Illúziók. Ha minden illúzió, akkor miért fáj annyira mégis? Az életed egy színdarab, aminek rendezője és a főszereplőt játszó színésze te magad vagy. Miért találkozol mégis olyannal, amit aztán tényleg biztosan nem teremtenél magadnak?
 2. Teremtés: miért működik néha, de legtöbbször miért nem tudod bevonzani azt, amit elképzeltél? Nincs szabad akarat – csak annak illúziója.
 3. Első feladat: fedezd fel, hogy a világban található problémák ott rejlenek benned. Az életed teljes elfogadása, a tökéletes önszeretet megtalálása, avagy a világod tökéletes elfogadása – nem elméből.
 4. Második feladat: Megtapasztalod, hogyan lehetséges az, hogy a téged közvetlenül körbevevő dolgok tényleg belőled fakadnak
 5. Harmadik feladat: Ami irritál a másikban, azon nem tudsz nevetni magadban. Az élet helyes arányainak megtalálása. Nincs halál, s éppen ezért születés sincs. Valójában semmi sincs. Megvilágosodás.

* * *

images (23)