Programajánló

Előadás: egy új kezdet (Budapest)

2013. okt. 09

“Ha odajönnél hozzám, Kedves Olvasó Barátom, és azt kérdeznéd, hogy >>Balázs, figyelj, mikor van a legjobb idő arra, hogy megvilágosodjak?<<, akkor erre természetesen mindig azt mondanám, hogy MOST. Utána félig viccesen hozzátenném, hogy 2013. október 31-én. Olyan precíz tervezéssel kialakuló, teljesen egzakt fényszög-csodák jelennek meg ezen a napon, amelyeket szavakkal nehéz érzékeltetni” – olvasható a Csillagleső című könyvben.

Ezt a roppant jelentőségteljes időpontot – október legvégét – járjuk körbe ezen az előadás során.

De változás nincs nélküled. Mire valók akkor a csillagok, a bolygók? Mit mutatnak, ha mégsem változol? Hogyan lehet mindent fent ami bent van, ha nem hat rád semmi sem, és mégis változol? Mire figyelj, hogy észrevedd azt, ami megtörténik?

Képzeld azt, hogy egy régi, poros szekrényedben már ki tudja mi mindent tárolsz. Ott van bent nagyon sok lehetőség, ami lehetsz – de ha nem nyitod ki az ajtót, és nem nyúlsz érte, akkor lehetőség marad számodra. De a lépést neked kell megtenni a lehetőségek felé – hiába elérhetőek számodra. Ez az energia is ilyen.

Mire érdemes figyelned? Mire érdemes fókuszálni? Mit tanít ez az időszak? Hogyan fordíthatod javadra a kihívásokat?

* * *

Időpont: 2013. október 25, péntek, 18:00 – 20:00

Helyszín: Sziddhárta központ, Andrássy út 98, Juhar terem

a bejárattal szemben, picit jobbra

Belépő: 1.500 Ft

* * *

cosmos11

* * *

3 hozzászólás

Olah kalman mondta:

Draga baratom Balazs
Orommel tolt el hogy vannak othon olyan emberek mint te vagy, es meg sokan akik a tudasukal es erejukkel segitik az embereket
a felebredeshez,igen Balazs szuksegunk van minden olyan szemelyre aki a magyart fel tudja ebreszteni/itt az ido/halas vagyok mert te is a reszese vagy ennek a folyamatnak,koszonet erte.
En es meg sokan ,nem a hazankban elunk ami ugy tunik mint ha mi a felelosegtol es a kotelessegunktol elmenekultunk.Lehet hogy a tavolbol jobban latom a magyarok fajdalmat ,vagy nem ?
De tudom es erzem hogy az othoni vezetosegben es az emberekben nincs meg a fejlodeshez valo hituk,elveszet vagy elvettek tolluk/agymosas.Tudnal ebben is segiteni az emberkeknek, persze azothoni viszonylathoz kepest?
Az eloadasaidat nem lathatjuk sajnos,de orulok annak hogy az othoniak megtehetik ezt es te reszese lehetsz ennek .
Szeretettel es tisztelettel Olah kalman Florida /Orlando
2013 okt 11
Nagyon varjuk az Okt 32.et/tortenjen valami uj es csodalatos

Mária mondta:

Kedves Balázs! köszönöm hálásan meghívásodat,nagy szerencsém van hogy itt vagyok Bp-en és eltudok jönni az előadásodra. Tisztelőd:Mária

Szucs Eva mondta:

Kedves Balazs!

Kar, hogy minden ilyen eloadas Budapesten van.
Mi akik nem a fovarosban lakunk,(tortenetesen en Egerben) lemaradunk mindenrol ami szamunkra is jo lenne a fejlodesunket elosegitene:-(
Anyagi okok miatt, -utazasi koltseg- nem tudunk Budapestre utazni.
`
Szeretettel.
Eva