Programajánló

Előadás + Meditáció: Áprilisi energiák

2012. Már. 20

Várlak szeretettel március 29-én, csütörtökön egy előadással egybekötött meditáción, ahol mesélek arról, hogy mire és hogyan érdemes fókuszálnod az április hónapban. Gyakorlati, kézzelfogható tanácsokat adva arra, hogy miként emelheted tudatosságodat a hétköznapokban. :) Ezek után meditálunk is, olyan égi/szellemi segítséget, megéléseket kapva, amelyek támogatnak bennünket a Felemelkedés megélésében.

Természetesen “újabb” izgalmak várnak ránk… :) ahogyan a csillagokat fürkészi az ember, mindig megjelenik, hogy mi az, ami “van”, mi az ami zajlik. Gyönyörűen tükrözi az ég a feladatokat. Ennek közvetítésében szeretnék segítségedre lenni.

A Mars és Neptunusz szembenállása meg fogja dobni egész 2012 üzenetét, hiszen a “spiri” dolgok kerülnek előtérbe egy igen komolyan kihíváson keresztül. Hogyan? Erre keressük a választ majd.

Plusz, egy “újabb” messianisztikus üzenet érkezik hozzánk áprilisban, az Uránusz és a felszálló Holdcsomópont kapcsolata által. A holdcsomópontok afféle “karmikus” útjelzők, iránymutatóak, útkereszteződések. Váltás és változás zajlik, s megnézzük miként illesztheted ezt életedbe….

 * * *

Időpont: 2012. március 29, csütörtök, 18:00 ? 20:00 

Helyszín: Sziddhárta Központ, Bp. VI. ker. Andrássy út 98. fsz, Juhar terem

Belépő: 1500 Ft

4 hozzászólás

Kriszta mondta:

Kedves Balázs!

Először voltam az előadásodon, ma este (ezen a fent említetten), de már korábban felfigyeltem rád a tudatossag.com oldalon, illetve meghallgattam egy 2 órás hangfelvételt is egy előadásodról (talán a tisztahangok rádión volt), és később itt is olvasgattam az írásaid. Most írok először ide. Úgy érzem, én – mindenki közül – jelenleg a Te “hitvallásoddal” tudok a legjobban azonosulni, én is ugyanazt érzem és tapasztalom a világunkról. Rendkívül tetszett a mai este, és a meditáció is szíven talált, de szerintem mindenkit, csak egy észrevételem lenne. Ezért is írok. Én a terem bal hátsó sarkának közelében ültem (veled szemközti nézőpontból), ahol az egyik hangszóró is van. A meditáció középrészén felhangosítottad a zenét. Az a gond, hogy számomra ott túl hangos volt, ezért sajnos kizökentett, “felébresztett” a gondolataimból. Én azt javasolnám, hogy jóval halkabbra állítsd olyankor a zenét, vagy lehet szerintem akár ugyanolyan halk is, mint amikor beszéltél. De ez semmit nem von le az egész meditáció értékéből, mert így is patakokban folytak a könnyeim. :-)
Köszönjük szépen Neked ezt az estét!

Kriszta

V.Kata mondta:

Kedves Balázs!
Én is ma voltam elöszőr az előadásodon.
Mintha minden szavad nekem szólt volna.
Nagyon nehéz periodusban vagyok, minden szétesett körülöttem, amiben és akiben hittem és 20 éve az életem volt elárult.
Köszönöm a ma estét, rengeteg erőt ad, hogy folytassam utamat és már tudom, hogy minden értem történik, bár még nagyon nehéz feldolgozni.
Mégegyszer köszönöm és gratulálok!
Kata

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Mindenki!

Köszönöm szépen kedves szavaitokat, és köszönöm, hogy ott voltatok! :)

* * * *

Kedves Kriszta!

Nem véletlen, hogy pont te ültél a hangfal mellé :)
S nem véletlenül veszem fel ilyen hangosra a zenét, ennek igen nagy jelentősége van – ez még biztos így lesz a meditációkon egy darabig. :)
Köszönöm megértésedet!

Szép napot!

Kriszta mondta:

Kedves Balázs!

Köszönöm a válaszodat. Kérlek, ne értsd félre: nem zavart, és nem irritált, hogy hangosabb lett a zene, csak egyszerűen felébresztett. :-(
Illetve azért is, mert először voltam a meditációdon, és nem tudtam, hogy megy a folyamat, mi meddig tart, és én akkor azt hittem, hogy azért lett hangosabb a zene, mert fel kell ébredni… Mostmár tudni fogom, hogy nem kell.

Kriszta