Programajánló

Előadás + Meditáció: Februári energiák

2012. jan. 13

Februárban belép a Neptunusz a halak jegyébe, és jó sokáig nem is fogja az elhagyni. Ez egy olyan messianisztikus üzenet, amely megér egy misét úgymond. :)  A másik izgalmas égi esemény az, hogy a Szaturnusz megfordul látszólagos útján, azaz retrográd lesz. Mindez a két mozzanat pedig össze van kötve, és még sok más roppant figyelemre méltó égi történet bontakozik ki szemünk előtt februárban.

– – –

Minden illúzió és félelem a nyakunkba van öntve, látszik minden saját teremtésünk – Ezért élhetik meg sokan fájdalmasnak ezt az időszakot. Nincs más dolgunk, mint szembenézni a SAJÁT teremtésünkkel, és elfogadni azt. Ezt sokszor a legnehezebb, mint felismerni azt, amit hosszú évek, évtizedek, évezredek alatt pont elrejteni akartunk.

– A találkozás során ehhez kívánok segítséget nyújtani, hogy mindenki szembenézhessen Önmagával, egy méltó és büszke módon. Csak egy ilyen TELJES szembenézés után lehet ugyanis BEFOGADNI a felemelkedést… ahol MINDEN részünket emeljük.

– – –

Várlak szeretettel február 2-án csütörtökön egy előadással egybekötött meditáción, ahol mesélek arról, hogy mire és hogyan érdemes fókuszálnod a februári hónapban. Gyakorlati, kézzelfogható tanácsokat adva arra, hogy miként emelheted tudatosságodat a hétköznapokban.

Ezek után meditálunk is, olyan égi/szellemi segítséget, megéléseket kapva, amelyek támogatnak bennünket a Felemelkedés megélésében.

Időpont: 2012. február 2 csütörtök, 18:00 ? 20:00 (kérlek pontosan érkezz)

Helyszín: Sziddhárta Központ, Bp. VI. ker. Andrássy út 98. fsz, Juhar terem

Belépő: 1500 Ft

 

2 hozzászólás

NévBaran Mária mondta:

SZERBUSZ Balázs!
NAGYON NAGYON más volt a mai nap! Köszönet NEKED(az 5.-i nap, ha esetleg nem mindennap nézed meg e híreket)!
Köszönöm, Mária

Tomi mondta:

Szia
Érdekel a véleményed ,asztrológiával nagyon hobbyszinten foglakozok.Az mit jelent hogy amikor belépett a neptunusz a halakba(részt vettem egy aféle meditáción ,direkt ecélból)pont akkor volt ott a hold ahol a születésemkor tehát abban a pillanatban kezdődött el egy új holdciklusom (ha jol mondom) az élményem is különleges volt(még a meditáció elött elkezdődött) egységélmény illetve feloldódás a szeretetben. Szóval jol éltem meg ,az a kérdésem még hogy ez a holdciklus azt jelzi hogy ameddig a neptunusz a halakban jár az meghatározó lesz számomra?