Programajánló

Előadás + Meditáció: Júniusi energiák

2012. máj. 21

Várlak szeretettel június 1-án, pénteken  egy előadással egybekötött meditáción, ahol mesélek arról, hogy mire és hogyan érdemes fókuszálnod június hónapban. Gyakorlati, kézzelfogható tanácsokat adva arra, hogy miként emelheted tudatosságodat a hétköznapokban. :) Ezek után meditálunk is, olyan égi/szellemi segítséget, megéléseket kapva, amelyek támogatnak bennünket a Felemelkedés megélésében.

A június egyik legfontosabb “eseménye” a nyára Napforduló, aminek csodájáról szeretnék mesélni. Ezen kívül ismét olyan konstelláció alakul ki az égen, ami megér egy misét – a Neptunusz és a Jupiter kvadrátja, ami egy hat évente előforduló esemény… ezen kívül ismét terítéken lesz a Holdcsomópont, hogy végre felszínre hozzuk és meglássuk azt, amiről a Rendrakás… című írásomban meséltem. A májusi energiák tovább fokozódnak júniusban is!

+ több lehetőséget szeretnék adni a kérdésekre is, ezért lehet előre készülni általános, kevésbé személyes jellegű kérdésekkel! :)

 

 * * *

Időpont: 2012. június 1, péntek, 18:00 ? 20:00 

Helyszín: Sziddhárta Központ, Bp. VI. ker. Andrássy út 98. fsz, Juhar terem

Belépő: 1500 Ft

5 hozzászólás

Judit mondta:

Várjuk a hanganyagot is! :)

Abonyi Ágota mondta:

Kedves Kunó!!
Mindig nagy várakozással s örömmel készülök az előadásaidra.
Érzem a tiszta energia áramlását, és TUDOM hogy olyan emberek jönnek el, akik tényleg fejlődni szeretnének, vagy csak egyszerűen keresik önmagukat, életük értelmét.
Elkezdtem járni az Átalakulás Iskolájába, és arra jöttem rá, hogy mindazt ami elhangzott, én már átéltem. Volt olyan mondatod, amit magambam Veled mondtam és én fejeztem be. Te tudod, hogy ezt nem az egóm (direkt írom kis betűvel, hiszen nem nagyobb nálam, hanem a barátom, nem az ellenségem) mondja, hanem átléptem egy olyan küszöböt, ami mögött ott a szeretet, a biztonság,a félelem nélküli érzés, az emberek segítése, megértése, és ez annyi energiával tölt fel, hogy repdesek a boldogságtól. Folyamatosan érzem az angyalok segítségét, bármit kérek segítenek. Ami a legszebb, hogy ez teljesen magától értetődő. Nincs benne hókusz-pókusz. Ez olyan egyértelmű mint a levegő vétel.Kívánom mindenkinek hogy ezt az érzést megélje, mert szabaddá tesz. Kívánom mindenkinek hogy megélje a feltétel nélküli szeretet érzését. Mostantól odamegyek az utcán olyan emberekhez akiken érzem a bizonytalanságot, a félelmet, és megölelem, hogy érezze nincs egyedül. Tegyétek ezt Ti is!! Jobb lesz a világ. Univerzális öleléssel Ágota.

Anetta mondta:

Kedves Kunó,
Ezúton szeretném megköszönni Neked és a mai előadás összes résztvevőjének azt rengeteg pozitív energiát és szeretetet, amit kaptam és adhattam. Nagyon sok mindenre jöttem rá az elmúlt hónapokban, pedig tudom, hogy még csak most kezdődik minden! Olyat tapasztaltam ma, amit eddig még soha és ezért nagyon hálás vagyok egyrészt Neked, hogy rávilágottál, másrészt Önmagamnak, akit egész eddig talán nem is ismertem. Hatalmas felemelkedés ez nekem, szavakba nehéz lenne önteni.
Köszönöm! Köszönöm az összes írást, az összes hasznos tanácsot és javaslatot, de legfőképp azt köszönöm, hogy elkezdhettem megismerni a valódi világot és vele együtt a valódi énemet.
Már nem félek semmitől. Valami elkezdődött és már izgatottan várom a folytatást.
Sok sikert, szeretetet és rengeteg gyönyörű pillanatot kívánok mindenkinek és ne feledjétek: “A határtalan sérthetetlen!”

Ágnes mondta:

Kedves Kunó!
ÉN is nagyon várom a hanganyagot! :o) Sokat segít a mindennapokban!

Kiss Balázs Kunó mondta:

Már fent is van… :)
KBK