Programajánló

Előadás + Meditáció: Májusi energiák

2012. ápr. 05

Várlak szeretettel május 3-án, csütörtökön egy előadással egybekötött meditáción, ahol mesélek arról, hogy mire és hogyan érdemes fókuszálnod május hónapban. Gyakorlati, kézzelfogható tanácsokat adva arra, hogy miként emelheted tudatosságodat a hétköznapokban. :) Ezek után meditálunk is, olyan égi/szellemi segítséget, megéléseket kapva, amelyek támogatnak bennünket a Felemelkedés megélésében.

Talán emlékszel még a március 14-i eseményekre, ahol is hatalmas háromszögbe, óriási energiába gyűltek a bolygók, és hatalmas emelést jelenítettek meg életünkben… nos, nem is ebben a formában, de nagyon hasonlóan meg fog ismétlődni ez az esemény, egy újabb gyönyörű trigon rajzolódik ki az égre! Ha nagy dolgokon mentél keresztül márciusban, akkor május csak még több emelkedést hoz Neked.

További messianisztikus izgalmak, alakulások várnak ránk, az ember nem is tudja hova nézzen az égre :)

 

 * * *

Időpont: 2012. május 3, csütörtök, 18:00 ? 20:00 

Helyszín: Sziddhárta Központ, Bp. VI. ker. Andrássy út 98. fsz, Juhar terem

Belépő: 1500 Ft

5 hozzászólás

Lászlop Gabriella mondta:

T. Kedves Kiss Balázs Kunó! Érdeklődöm, hogy ezen a programon is 20-40 között várható az átlagéletkor? T.i. több korábbi programnál én voltam a legidősebb résztvevő és ez eléggé frusztrálóan hatott rám… Válaszát előre is köszönöm, üdvözlettel: Lászlop Gabriella

Jucinor mondta:

Kedves Gabriella!

Tudom, a kérdést nem nekem szegezte, de engedjen meg pár megjegyzést, illetve kérdést:

1. Egy előadó szerintem nem tudja megmondani előre, hogy a hallgatóinak átlagéletkora mennyi lesz az előadásán

2. Miért van ennek jelentősége?

3. Nem az előadás minősége és tartalma fontos?

4. Számít az, hogy ki mit gondol Önről?

5. Legyen rá büszke, hogy Önt igenis érdekli, mi zajlik Ön körül a világban, az égen! Így tud örökifjú maradni, legyen akárhány éves is!

Szer-etettel üdvözli egy -lényegtelen hány éves- lelkes Csillagmag olvasó

Judit mondta:

Kedves Gabriella!

Én “fiatal” vagyok 30 éves, és én például előszeretettel beszélgetek a nálam 20 vagy akár 40 évvel IDŐSEbb kollégáimmal. Lenyűgöz a tapasztaltságuk… én inkább büszke lennék a koromra és a tapasztalataimra.

Eredetileg azért írtam, hogy megkérdezzem, hogy ez a “májusi meditáció” is megrendelhető lesz e? :)

Üdvözlettel: Judit

Ágnes mondta:

Kedves Kunó!
Csatlakoznék Judit kérdéséhez, mert kicsi gyerekem van, könnyebb volna megrendelni az előadás hanganyagát, mint elmennem.
Üdvözlettel: Ágnes

Kriszta mondta:

Kedves Balázs/ Kunó (ahogy jobban szereted)!

Nagyon kedves vagy, hogy megemlítetted a hangfalakat a mai előadáson. :-)

Egyébként tisztára olyan, mintha tudnád, hogy mi folyik az életemben (meg biztos másokéban is)! Vagy talán én/mi vagyunk ennyire ráhangolódva a csillagállásokra? Mert az életem minden fontos momentumában pont az zajlik, amit mondtál.
Egy nagyon kedves régi (15 éves) barátommal (be nem teljesült szerelmemmel) vívódunk már hónapok óta ezen az anyagba süppedés-dolgon (próbálom emelni a letapadt “szellemét”, és kivívni az egyenrangú viszonyt vele ismét), de mostmár annyira lehúz, annyira negatív, hogy muszáj volt válaszút elé állítanom (baráti szinten persze). Illetve én el is engedtem – éppen ma délelőtt -, de végülis még van lehetősége úgy dönteni, hogy mégis “jön velem”.
A másik ez a magunkból fényt/szeretetet árasztás-dolog. Fél éve kerültem új munkahelyre, két, egymást gyűlölő főnök alá/mellé, (mindkettejük beosztottja vagyok), de én mindkettőt kedvelem, és jól kijövök velük. És már azt veszem észre, hogy sokszor kedélyesen elbeszélgetnek egymással. Vagy nemrég egy játszótéren keresztül jöttem haza, és egy 2-3 éves kisfiú már messziről kiszúrt magának. És kérdezgette (kiabálva vagy 3-szor, messziről), hogy “Szia! Te ki vagy?” (Mások is voltak ott pedig.) Amikor közelebb értem, én is köszöntem neki, és mentem tovább. De utána hallottam, hogy kérdezi az anyukájától, hogy “Anya, ez ki volt? Valaki az égből?” A felnőttek persze nevettek rajta. De én azt veszem észre (kb. 1 éve), hogy a tömegközlekedésen is sok embernek rajtam marad a szeme (pedig nem vagyok egy kifejezetten szép nő), és ez olyan jól esik. Szokatlan, de úgy érzem, ez (is) megerősít abban, hogy jó úton haladok.

Köszönjük szépen a mai élményt is, és szép estét kívánok!
Kriszta