Programajánló

Előadás + Meditáció – márciusi teremtés

2012. feb. 23

Várlak szeretettel március 2-án, pénteken egy előadással egybekötött meditáción, ahol mesélek arról, hogy mire és hogyan érdemes fókuszálnod a márciusi hónapban. Gyakorlati, kézzelfogható tanácsokat adva arra, hogy miként emelheted tudatosságodat a hétköznapokban. :) Ezek után meditálunk is, olyan égi/szellemi segítséget, megéléseket kapva, amelyek támogatnak bennünket a Felemelkedés megélésében.

Március 14-én egy olyan háromszög rajzolódik ki az égre, ami hatalmas töltetet, hatalmas energiát szimbolizál. Nem fogunk tudni észrevétlenül elmenni életünk mellett – erről mesél a március közepén létrejövő konstelláció.

Idézet a Csillagleső című könyvből:

“Az égen kirajzolódik egy hatalmas energiájú, nagyon impulzív háromszög, amely 13. és 15. között lesz a csúcsán, de előtte és utána is több nappal jelentkezik az üzenete. Ennek három csúcsa a Plútó, a Mars és a Vénusz/Jupiter együttes. A háromszög a Tűz eleme, inspiráció, kitörés és a múlandó elégetése. Hatalmas lehetőségek tárháza ez, a Plútó végletes és hatalmas átalakító ereje olyan szinten átmozgatja életedet, hogy fel sem lehet fogni ép ésszel. Ezért, ami mostanában történt veled, az nehezen kifejezhető szavakkal ? de ne várj semmit. Engedd a változást, olyan dolgok nyílnak ki, amelyeket nem is tudsz elképzelni. A Plútó rombol is: ne sírj az elvesztett dolgok fölött! Tudd, hogy ha az átalakulás ideje alatt a régin keseregsz, akkor beragadsz, és nem veszed észre az újat. Teremts, építs és rombolj. A Plútó miatt itt végletesen lehet jelen minden ? ne ragadj be a megszokott gondolkodásba. Hatalmas dolgokat tudsz létrehozni ? de ha nem hiszed el, akkor nem sikerül. Áldásos időszak ? Hidd, az Ég veled van, fogja a kezed, minden segítséget megkapsz! Érdemes ezt az üzenetet egész márciusban naponta elolvasnod. Ha létezne szerencse, akkor ez egy nagyon szerencsés időszak lenne ? ám a szerencse a TE teremtő erőd. Légy bátor!”

– – –

Időpont: 2012. március 2, péntek, 18:00 ? 20:00 

Helyszín: Sziddhárta Központ, Bp. VI. ker. Andrássy út 98. fsz, Juhar terem

Belépő: 1500 Ft

– – –

Sajnos nem sikerült nagyobb termet szereznem, ezért ha kényelmes ülőhelyet szeretnél magadnak, érkezz pontosan, a későknek már nem tudunk sajnos minden igényt kielégítő helyet biztosítani. Köszönöm a megértésedet, a nagyobb terem beszerzésén dolgozunk.

4 hozzászólás

Edit mondta:

Jó lenne ha ezt az előadást is meg lehetne vásárolni :-)))

Beus mondta:

Sziasztok!

Esetleg valaki Veszprémből kocsival készül erre?
Szívesen csatlakoznék.
Köszönöm előre is :-))

NévBaran Mária mondta:

Sziasztok!
Ezt, MOST OLVASOM! Ne haragudj,a másik teremben leszek. :)

Maja mondta:

Egy kedves ismerősöm szeretné tudni, mit jelenthet az, ha gyermekei a következő időpontokban születtek:
Így születtek a gyermekeim: március 6, április 8, május 10, június 12, július 14, és kettő június 24….
Ismer olyan embert, aki ért a számmisztikához…?
Tud valaki segíteni?
Maja