Programajánló

(Tata) Előadás: szülő-gyermek kapcsolatok átalakítása

2010. dec. 29

Valami nagyon nagyon fontosat üzentek nekünk a csillagok-csillagképek az anyasággal (szülőséggel) kapcsolatban, és olyan sok “jel” ért az elmúlt időszakban, hogy nem mehetünk el mellettük szó nélkül.

szülő-gyermek kapcsolatokról szeretnék mesélni, mert nagy oldás zajlott és zajlik jövőre, tükrözi az ég. Ezt szeretném kifejteni Nektek.

Időpont: 2011.01.08 – szombat, 14:00 – 15:00 között

Helyszín: Tata, Hotel Kiss – www.hotel-kiss.hu

Belépődíj: 700 forint egy előadásra, vagy egész napra 3200 (6 előadásra)

– – –

Az előadás az “Egy Kiss**** Ezotéria” nap keretében zajlik, a részletes programról itt olvashatsz:


Szeretettel várok mindenkit!

Kiss Balázs Kunó

3 hozzászólás

Magi mondta:

Kedves Balázs!

Sajnos erre az eseményre sem tudok elmenni, pedig nagyon szeretnék. Ha készül felvétel, kérlek tedd majd elérhetővé itt, a korábbiak is nagyon hasznosak voltak számomra.
Szívből köszönök mindent.

Perity Agota mondta:

Szia Balazs,
sajnos nem tudok ott lenni,irsz esetleg majd rola osszegzest itt?

Lőkös Anita mondta:

Szia Balázs, köszi a szombati, tatai előadást, VÉGRE!! Komárom-Esztergom megyébe is eljuthatott az oldaladnak a fontos üzenete, én már kb. másfél éve ezen az oldalon lógok… :-) és igyekszem felhívni mások figyelmét is rá, remélem lesz még lehetőség, hogy erre jársz, hogy itt is megtapasztalhassák az asztrozófia általad közvetített fontos üzeneteit. Nekem ez a leghitelesebb segítség a paradigma váltás rögös útján…….nincs feltupírozva, nem erőltetett, érezhetően intuíciód által vezérelt, és a csillagok persze nagyban közreműködnek a maguk hatásos módján….köszi mégegyszer, további reményteli fejlődést Neked is!!!!!! üdv: Anita