Programajánló

Előadás: szülő-gyermek kapcsolatok átalakítása

2010. okt. 11

Ez az üzenet itt repkedett már hetek-hónapok óta a perifériámon, többször is írni szerettem volna róla, de végül nem került kifejtésre – és most értettem meg, hogy miért. A téma olyan nagy, hogy nem fér el egy cikkben.

Valami nagyon nagyon fontosat üzennek most nekünk a csillagok-csillagképek az anyasággal (szülőséggel) kapcsolatban, és olyan sok “jel” ért az elmúlt két hétben, hogy végre észbe kaptam, és felnéztem ezek után kutatva a csillagos égre. Nagyon sok érdekes dolgot találtam.

Tehát, a szülő-gyermek kapcsolatokról szeretnék mesélni, mert most októberben valami nagy oldás zajlik, tükrözi az ég. Ezt szeretném kifejteni Nektek.

Időpont: 2010.10.21 – csütörtök, 18:00 – 20:00 között

Helyszín: Sziddhárta Központ, Bp. VI. ker. Andrássy út 98. fsz

Belépődíj: 1500 forint

– – –

Fontos: Ha szeretnél eljönni, és van valami észrevételed, meglátásod az elmúlt 1 – 1,5 hónapban a gyermekeiddel vagy a szüleiddel kapcsolatban, kérlek írd meg előre! Ha van kérdésed, azt is tedd fel előre, az előadás második felében a többeket is érintő kérdésekre szeretnék válaszolni! Tehát ez egy pre-interaktív előadás lesz. :) Ha nem jössz el, de van történeted, kérlek akkor is írd meg Nekem, ha megengeded, hogy példaként és ihletként felhasználhassam!

Várom a leveleket az info@csillagmag.hu címre!

Szeretettel várok mindenkit!

Kiss Balázs Kunó

10 hozzászólás

Szabó Irén mondta:

Üdvözöllek
Azoknak akik nem tudnak elmenni a szülö gyerek kapcsolat elöadásodra, mert nem Pesten élnek az elöadást követöen leirod röviden a lényeget? Nagyon szükségem lenne ennek az elöadásnak a meghallgatására, de nincs lehetöségem ott lenni.
Köszönöm
Irén

János mondta:

Amit nem teszünk rendbe magunkban pszichológussal és belső munkával, azt majd a gyerekünknek kell rendbe rakni mikor felnő. Nem spóroljuk meg a pszichológust.

Sokan azt gondoljuk, hogy az ezotéria segít, ugyanakkor sok ezoterikus exoterikus: a különleges tudás , a galaktikus-mágikus ismeretek nem önismeret.

Sok spirituális-ezoterikus ember neurotikus. Azért mert sokan pont ezekbe a témákba menekülünk tudat alatt, hogy elhitessük magunkkal, mennyit teszünk magunkért, miközben az igazi önismeret, beleértve az önnön sötét oldalunkkal, érintetlenül marad.

Önismeretben az igazi megébredt tanítók és egy jó pszichológus kellenek (2-3-4 ember után már meg lehet találni).

Amikre Balázs felhívja a figyelmet, tényleg nagyon érdemes belül meg”csinálni”.

A nevem alatti linken van néhány megvilágosodott tanító.

Ilona Gabriella mondta:

Kedves Balázs!
Csatlakozom az előttem lévő kéréshez,de ha lehet video(majdnem élő) formátumban.Azt hittem ez csak nálam téma.Örülök,ha kiderül,hogy a csillagok is támogatnak bennünket ebben a fajta változásban.Nagyon-nagyon fontos téma!

Pongrácz Kata mondta:

Csatlakozom az elöttem szólokhoz. Nagyon szeretném én is meghallgatni, ha van valamilyen mód, de én nem tudok ott lenni.Nagyon fontos lenne nekem, jelen esetben érintett vagyok ebben a témában.

Gigi mondta:

Csatlakozom az előttem szólokhoz. Balázsunk, gondolkozol hogyan tehetnéd elérhetővé az anyagot ?

Ildi72 mondta:

Szo szerint ugyanazt akartam kerni, mint az elsokent szolo Szabo Iren:-)

Kiss Balázs Kunó mondta:

Gigi (és Mindenki): gondolkodom. :)

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kérlek a példákat, kérdéseket NE IDE írjátok. Köszönöm!

Angel mondta:

János!
Nagyon jól látod. Csatlakozom. Mindenkinek napról napra magán és családján is kell dolgoznia. Valóban sokszor csak segítséggel, mert a szülőkön keresztül össze vagyunk kötve a végtelen sok élet “hordalékával.”
Azt tapasztalom azonban, ha magamban megfogalmazom a megbocsátást, az elengedést ezekkel a problémákkal kapcsolatban, óriási erőt szabadít fel. Valahogy azt érzem, nem tudunk mi mindent megoldani…de az elengedés, az elfogadás a legműködőképesebb mód.
És igen. Azért mert, ilyen és hasonló dolgokkal (is) foglalkozunk, még ott vannak a mindennapi, földi dolgok is…

Gigi mondta:

Balázs, türelmetlenül várom mit találtál ki:)