Programajánló

Én-Átalakító Tábor (Balaton mellett)

2015. máj. 12

Átalakítjuk azt, akinek hiszed magad azzá, aki valójában vagy. 

* * *

0fc1e72ab42d5d9Most először tartok nyári tábort, s ez igazi unikum lesz számomra! :)

Többen is megkerestetek az elmúlt évek során azzal a kérdéssel, hogy lesz-e nyáron tábor, és én mindig azt válaszoltam nektek, hogy “neeem, mert én év közben szeretek elvonulni“. Ám most úgy érzem, hogy itt az ideje egy igazán egyedi, KIS LÉTSZÁMÚ NYÁRI tábornak. :)

Ez mindenben ellentmond a megszokásaimnak, hajrá, túúúúl a komfortzónán! :)

Tavaly novemberben, életemben először, a táborban “csak” egy 20 fős csoport jött létre, az általam megszokott 40 helyett. Naggggyon más tapasztalás volt számomra, egy szinten sokkal mélyebb, és éppen ezért ezt a különleges élményt szeretném megismételni. Most újra Fülén, a Balatontól 10 km-re lesz tehát egy tábor, sokkal meghittebb körülmények között. :) Szeretettel várok mindenkit!

* * *

VALÓDI, KÉZZELFOGHATÓ és a hétköznapokba beültethető tapasztalásra van szükségünk, nem feltétlenül csak elméletre és meditációra. Nos, a tábor programját (energetikáját) direkt úgy alakítom az adott csoportra szabva, hogy minél jobban…

  • …megéld azt, hogy SZERETED saját magad, és mindenki mást is.
  • …elfogadd az embereket, legyenek azok bármilyenek is az életedben.
  • …találkozz a sötét részeiddel, hogy feloldhasd azokat.

* * *

76514876c3cf292A 4 napos elvonulás alatt folyamatosan olyan Jelenlét megélését tapasztalhatod, amelyben a fenti felsorolás teljesen hétköznapi tapasztalássá válik számodra. A tábor lényege az, hogy egyesülj minden részeddel, egyesítsd magad – azaz kilépj TUDATOSAN azon hatások alól, amelyeket magadra pakoltál: karma, betegségek, régi törvények, régi hitrendszerek.

Különböző “gyakorlatokat” végzünk ahhoz, hogy mindezt a fizikai tapasztalat síkján tudjuk megélni.

Te szabadítod fel saját magad – ehhez hatalmas energia és jelenlét áll majd a rendelkezésedre, hogy végre találkozz önmagaddal :)

A tapasztalat azt mutatja, hogy a tábor ELKÉPESZTŐ MÓDON felkavarja az életedet, sok ember esetében. Tehát minél bátrabb vagy, minél több mindent mersz felismerni magadban, minél több mindent mersz megélni, annál nagyobb lesz az életedre gyakorolt hatása.

Lesz csend-nap is, amikor tilos lesz mindenfajta kommunikáció.

További részletek a lap alján.

* * *

Az együttlét ideje alatt egy-egy előadás és beszélgetés során fogunk megismerkedni az adott energiákkal, amelyeket aztán egy célzott feladattal leviszünk a gyakorlat szintjére.

A programok között pedig az időjárástól függően kirándulni/sétálni fogunk, vagy valamilyen más kikapcsoló dolgot végzünk majd, hogy a gondolatainkat eltereljük, és teret adjunk a testünknek/lelkünknek a változások feldolgozásához. Jó idő esetén pedig IRÁNY A BALATON!

Esténként közös zenélés, tánc, játék és ki mit szeretne…

A tábor létszáma maximum 20 fő, ezért a jelentkezés korlátozott, kérlek időben jelezd részvételi szándékodat.

JELENTKEZÉS: INFO kukac CSILLAGMAG pont HU

* * *

 Részletek:

A tábor időpontja: július 9 (csütörtök) és 12 (vasárnap) között 

A tábor 4 napos,  érkezés csütörtök reggel 9:00 és 09:30 között történik. A programokat már 10 óra után elkezdjük. Távozás vasárnap kora délutáni órákban.

88483411b2e7e6b

A tábor helye: Füle (Balatonakarattya és Polgárdi között), az Arany Kócsag Vendégházban – http://www.aranykocsag.hu/

Elhelyezés: 3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban

Étkezés:  napi háromszori vega étkezés

Utazás: Egyénileg. Telekocsikkal kapcsolatban később lehet érdeklődni.

A tábor díja: 44.000 Ft/fő

Pároknak, házastársaknak 5% kedvezményt tudunk biztosítani.

Jelentkezés feltételei: Részvételi szándékodat kérjük, hogy mihamarabb jelezd, mert csak maximum 20 fő részvétele lehetséges!

FONTOS: a jelentkezést az eddigi tapasztalatok alapján csak az előleg befizetésével együtt tudjuk elfogadni, helyet sajnos senkinek nem tudunk fenntartani a jelentkezések nagy száma miatt. A végleges jelentkezés az előleg befizetésével és annak sorrendjében történik.

A 10.000 Ft előleg befizetését a jelentkezést megerősítendő kérjük átutalni – a részleteket e-mailben küldjük 

A fennmaradó összeget pedig majd a táborba érkezéskor kérjük. (Lemondás esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni.)

– – –

Jelentkezni az info kukac csillagmag pont hu e-mail címen lehetséges. Információ ezen az email címen vagy 06 -20-3231 -596 -es telefonszámon.

* * *

Az elmúlt évek tapasztalatai, a világ jelenlegi spirituális és társadalmi helyzete mellett egyre fontosabbá válik az, hogy tudatunkat és testünk együtt, EGY-ként emeljük. Az emelkedés számomra azt jelenti, hogy teljesen más alapokra helyezzük az életünket, és ezáltal kilépünk a félelemmel, vágyakkal, haraggal telt világból, és belépünk egy SZABAD világba. Viszont a szabadságot kevesen merik vállalni, mert felelősséggel jár, mert Te határozod meg életed csónakjának irányát, nem háríthatod a “kapitányra” a felelősséget, hogy nem arra viszi a hajót, amerre neked megfelel. Ez a SZABAD létezés elképzelhetetlenül összekapcsolódik minden szabad létező világával. A tábor tulajdonképpen erre a világra készít fel, ehhez adhat Neked segítséget – és még végtelen minden máshoz. :) Várlak szeretettel!

* * *

f818856bc983f41A tábor alatt egy nagyon komoly és mély találkozást élsz meg magaddal, melyről ódákat lehetne zengeni – azt tudom, hogy életem legnagyobb szellemi “ugrásait” az előző huszonvalahány tábor ideje alatt sikerült meglépnem. A teljes isteni szeretet és kegyelem befogadása és az élet totális átalakítása zajlik. Nem fogsz tudni már ugyanúgy nézni az életedre, ahogy eddig.

Fontos: itt nem technikákat, hanem konkrét és mély megtapasztalásokra teszünk szert. Én imádom :)