Programajánló

Önvaló Tábor (november)

2015. Sze. 21

Mennyi volt az a leghosszabb idő, amit elégedetlenség nélkül töltöttél?

4719Általában folyamatosan elégedetlen az ember valami miatt, legyen az külső vagy belső tényező. Vagy nincs elég ebből (pénzből, egészségből, szerelemből, jó munkahelyből, boldogságból) vagy túl sok van amabból (kilókból, balszerencséből, elvesztésből, szomorúságból). Szerinted mikor jön el az a pillanat, hogy akár egyetlen hétig, netán egyetlen hónapig abbahagyd az elégedetlenkedést? El tudod ezt képzelni, hogy netán örökre megszabadulj ettől? Hogy megtaláld azt, hogy mindent el tudj fogadni a megfelelő módon, vagy azt gondolod, hogy az élet velejárója az, hogy boldogtalannak kell lenned?

Önszeretet – amikor el tudod magad fogadni minden tökéletlenségeddel együtt, mert ez által vagy tökéletes.

Életöröm – akár jó vagy rossz történik veled, érzed annak boldogságát vagy fájdalmát, de megtanulod elengedni az ezzel járó szenvedést.

Tudatosság – abszolút nem rideg módon, szívből jövő tudatossággal tudsz ránézni mindenre, ami veled történik – még arra is, ami elől esetleg menekülsz.

A táborban négy napon át mutatom meg neked, hogy valóban lehetséges elégedetlenség nélkül létezni, folyamatosan. Az együtt töltött idő alatt gyakorlatok, beszélgetések és előadások alatt vesszük át több szinten azt, hogy mi az oka annak, hogy az ember élete folyamatos hol boldog és hol boldogtalan pillanatok váltakozása, és ebből mi a kiút.

kep_01Gyakorlat – nem elmélet! Szeretném ugyanis, hogy egy valódi és kézzelfogható eredményt kapj a táborban, amit be tudsz építeni a mindennapjaidba. Nem egy spirituális hókuszpókusz, rózsaszín kendőbe csavart csodaélmény az, ami rád vár… hanem olyan tapasztalások, amelyekkel a mindennapjaidban is találkozol. Minden természetesen egy szeretetteli térben, támogató és segítő figyelemmel kísérve, biztonságban, hogy megtanuld: nem történhet veled semmi olyan probléma, ami ártani tudna neked!

Ezzel felvértezve hagyhatod magad mögött a tábort, hogy az ÉLETBEN is tudd utána alkalmazni a tapasztalásokat. Nem fog minden varázsütésre megváltozni, hiába is reménykedsz. Sőt, helyetted senki sem fogja megoldani a dolgaidat. De sokkal több TUDATOSSÁGGAL, ÉLETÖRÖMMEL ÉS ÖNSZERETETTEL lesz benned. S egyszer csak úgy döntesz majd, hogy eleged lesz a szenvedésből. Ehhez szeretnék Neked MINDENT átadni, amit csak tudok.

Emellett természetesen nagyon jól fogjuk magunkat érezni, esténként és délutánonként közös programokkal, akár zenéléssel vagy játékkal, teljes szabadságban. Reggelente együtt testmozgással indítjuk a napot az arra vágyókkal, és jó idő esetén a Pilis csodálatos dombjai között kirándulunk majd.

Azért Én-Átalakító a tábor elnevezése, mert átalakítjuk azt, akinek hiszed magad azzá, aki Valójában vagy…

* * *

JELENTKEZÉS: INFO kukac CSILLAGMAG pont HU

vagy telefonon: 20/345-3274

* * *

RÉSZLETEK:

A tábor időpontja: november 12 (csütörtök) és november 15 (vasárnap) között

A tábor 4 napos, érkezés csütörtök reggel 8:00 és 08:30 között történik. A programokat, a nyitó meditációt már 9 óra után elkezdjük. Távozás vasárnap kora délutáni órákban.

 

A tábor helye: Máriahalom, a Biofaluban – http://www.biofalu.hu/

Elhelyezés: 3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban

Étkezés: napi háromszori vega étkezés

Utazás: Egyénileg, tömegközlekedés busszal lehetséges. Telekocsikkal kapcsolatban később lehet érdeklődni, vagy felajánlhatod autód szabad kapacitását.

A tábor díja: 44.000 Ft/fő

Pároknak, házastársaknak 5% kedvezményt tudunk biztosítani.

Jelentkezés feltételei: Részvételi szándékodat kérjük, hogy mihamarabb jelezd, mert csak maximum 30 fő részvétele lehetséges!

A 10.000 Ft előleg befizetését a jelentkezést megerősítendő kérjük átutalni – részletek emailben vagy telefonon.

A fennmaradó összeget pedig majd a táborba érkezéskor kérjük. (Lemondás esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni.)

Jelentkezni az info kukac csillagmag pont hu e-mail címen vagy telefonon lehetséges: 20/345-3274

Máriahalom – Biofalu

* * *

Személyes élményeimről nehéz beszélni, hiszen nem az a célom, hogy elhitessem veled, hogy “hú de jó, és gyere el meg minden”. Viszont le kell írnom, hogy elképesztő dolgokat tapasztalok ezekben az elvonulásokban. Olyan csoportokat ismerek meg, akikkel fantasztikus együtt dolgozni. Hatalmas “energiákat” mozgatunk meg, hihetetlen dolgok szakadnak fel, mind a saját, mint a kollektív tudatunkból. Általában nem használok semmilyen konkrét technikát, gyakorlatot, ezeknek általában nincsen nevük, senki sem írta le őket – legtöbbször ott helyben alakul ki, és én magam sem tudom, hogy hova vezet – és általában ezek szoktak lenni a “legütősebb” gyakorlatok. Számomra is minden egyes tábor egy új kihívás és egy új felfedezés.

* * *

2-002

9-002

3-002

6-002