Programajánló

Évadnyitó Előadás és Meditáció

2011. aug. 15

Mint azt korábbi hírleveleimben említettem, kvázi újfajta meditációs-előadásszerű sorozatba kezdünk.

Szeretettel várlak augusztus 26-án (pénteken) 18:00 órától a Sziddhárta központban, ahol is egy rövid előadással egybekötött, aktivizáló-oldó meditáción vehetsz részt. Máris mondom, hogy ez mit takar:

  • Előadás: arról, hogy augusztus végén és szeptemberben milyen égi üzenetek vannak jelen a Térben és Időben, mire érdemes fókuszálnod életedben, hogy tudatosan, a kozmosszal együtt rezegve ülj a hullámokra ahelyett, hogy azok elborítsanak. Ez kb 30-40 perc lesz.
  • Utána közösen ?meditálunk?, ahol is megszólított erők segítségével olyan áthangolásokat és oldásokat viszünk végbe, ami éppen az égi konstellációk alapján az életünket szolgálja.

Ezzel a hármas (látszólag kettes) egységgel egy csomagot szeretnék Neked megmutatni, ami megerősít és segít a magasabb tudatosság megélésében.

 – – –

Időpont: 2011. augusztus 26 péntek, 18:00 ? 20:00 (kérlek pontosan érkezz)

Helyszín: Sziddhárta Központ, Bp. VI. ker. Andrássy út 98. fsz, Juhar terem

Belépő: 2000 Ft

Érdemes időben érkezni, mert csak kb. 100 főnek tudunk kényelmes ülőhelyet biztosítani, és a tapasztalatok azt mutatják, hogy a későn érkezők esetleg nem találnak helyet.

– – –

– – –

2 hozzászólás

Körmendi Rita mondta:

Kedves Balázs!

Szerettem volna részt venni ezen az előadásodon is, de egy önkéntes munka is közbejött. Kérdésem, hogy erről az előadásról is készítesz-e összefoglalót, amit megosztasz majd az oldaladon?
Üdv.
R

korpos agnes csilla mondta:

Szia Balazs,hat sajnos nem tudok reszt venni az eloadason mivel Erdelyben lakom..udv.Csilla