Programajánló

Férfi energiák – előadás és meditáció (CSAK FÉRFIAKNAK!)

2014. feb. 24

Újra a Férfi energiákról – csak férfiaknak!

Nemrégiben felkértek egy májusban tartandó beszélgetésre arról, hogy miért érdeklődnek a nők látszólag jobban a spirituális előadások, táborok, könyvek és tanfolyamok iránt? Ez a kérdés nagyon mélyen elgondolkodtatott, és a legutolsó tábor tapasztalati sok impulzust adtak e témában. A tábor résztvevőinek 40% -a férfi volt, és így igen éles kontraszt adódott a “megszokott” női csoportokhoz képest. Nagyon szépen rajzolódik ki egyfajta minta, ami sok-sok félreértést és sztereotípiát fog lehántani a férfiakról.

A legutolsó, csak férfiaknak szóló meditáció még 2012-ben fantasztikus és igen egyedi tapasztalást hozott, valami olyat tapasztalhattunk meg, ami felülmúlta minden elképzelésemet. Ezt szeretném most folytatni és emelni.

Amiről szó lesz az előadáson és a meditációban:

  • Energiák: az Univerzumban jelenleg, az emberiség számára elérhető különböző típusú energiák és azok működése. Bár energia csak EGY van, mégis a különböző tudatszinteken más-más formát ölt, teljesen másképp működik. Ennek gyakorlatát fogjuk meditációban is elmélyíteni.
  • A Férfias tudatosságú létezés BUKTATÓI és ERŐSSÉGEI: mint ahogy mindennek, ebben a poláris világban, van ilyen és olyan oldala, ezért a férfias tudatosságnak bizonyos dolgok kedveznek, mások pedig kihívást jelentenek. Ezeket vesszük végig.
  • Férfiban a nő: hogyan tudjuk megélni a nőies oldalt, milyen szinten kell ez?
  • Támadás helyett emelés. Legyőzés helyett kiegyezés. Hatalom helyett erő.
  • MEDITÁCIÓ

* * *

Időpont: 2014 március 7  18:00 – 20:00

Helyszín: Magnet Közösségi Ház (Sziddhárta) Andrássy út 98 – Juhar terem

Belépő: 1500 Ft.

* * *

karma-53

Hozzászólás

Csabi mondta:

Én nem érzek különbséget a két nem között, mondjuk ha csak férfiakkal meditálok, hatalmas erő vesz körbe de ha nőkkel akkor meg gyengédség vesz körbe, bár én is elgondolkodtam azon miért a nők vannak többségben, de rájöttem, hogy a gyengébbik nem jobban el tudja engedni magát mint az erősebbik és azok a férfiak akik meditálnak azok meg főleg a nőket tisztelik mert bennük is az van mint anyai szeretet. Ez ilyen egyszerű és ezért nem is bánom hogy nők vannak többségben, ilyenkor otthon érzem magam.