Programajánló

Ingyenes évadnyitó előadás (A Megoldás: Nincs Megoldás)

2013. aug. 26

Téma: A legnagyobb megoldás életed problémáira az lehet, ha képes vagy felismerni és kezelni önmagadat, például ha nem hagynak benned nyomot a sérülések és képes vagy régi sérüléseidet elengedni. A tökéletes megoldást soha nem fogod megtalálni, de a tudatosság megtapasztalható, amivel képes vagy minden körülmények között mindig a létezés örömében élni.

Sokan keresték a tökéletes boldogság titkát, a tökéletes élet receptjét, a megoldást a szerelemre, a pénzre, de végül soha senki sem találta meg amit keresett – illetve csak nagyon-nagyon kevesen. Mi a titok nyitja? Tényleg nincs megoldás?

Októberben, két teljes napon keresztül foglalkozunk majd ezzel a témával, ebből ad egy ínycsiklandozó ízelítőt ez az előadás.

Időpont: 2013. augusztus 31. 10:00 – 11:00

Helyszín: Sziddhárta Központ (MagNet ház), Andrássy út 98

Belépő: csak légy pontos :) (ingyenes)

* * *

Az  előadás a MagNet Ház egész napos ingyenes rendezvényén megtalálható

“A nyár utolsó napján kitárjuk a kapukat, hogy betekintést kapj az ősztől kezdődő csoportokba, képzésekbe, tréningekbe.

Reggel 10 órától 10 teremben párhuzamosan zajlanak majd a különböző bemutatók, előadások, míg a Belső udvarban színvonalas műsorral várunk.

A napot közös zenéléssel, tánccal zárjuk a Belső udvarban.

Ízelítő a programokból:
RítuálTánc, Jóga, Nia, Chikung, Bodywork, Önismereti csoportok, Hangfürdő, Hastánc, Integrál előadások, Családállítás, Mesecsoport, Kiss Balázs Kunó előadása, Élet csoport bemutatkozása.
A gyerekeket egész nap szakavatott játékmesterek várják a játszóházban gyöngyfűzéssel, mandalafestéssel, meseolvasással.

Tarts velünk, gyűjts élményeket és kapcsolódj a MagNet Élmény Napon!

A részvétel ingyenes!”

1240388_499640356795978_1951660293_n