Programajánló

Kedd esti beszélgetések: Hitről, az Életről és a Halálról

2016. jan. 11

A legnagyobb szükség nem arra van, hogy újabb elméletek és tudást gyűjtsünk be, hanem megtanuljuk mindazt megélni, amit a világról valójában tudunk. A figyelem ereje által a belső önvalónk nyilatkozik meg, ami túlmutat az elme korlátolt felfogásán. Az igazi válaszok itt rejlenek, de ettől az intuitív létezéstől sokan félnek.

Látszólag nem biztonságos elhagyni a jól ismert és megszokott életfelfogást, mert a bizonytalan jövő még a biztos rossznál is borzalmasabbnak hat. De ha meguntad a saját korlátaidat, és tényleg, valóban szeretnél túllépni az elméd börtönében, akkor ehhez nem kell tenned semmi sem, csak itt most megengedni az életet, úgy ahogy van.

Ha esetleg nem megy ennek az megélése, gyakorlati problémáid vannak a sok elmélet helyett,

várlak szeretettel JANUÁR 26-án egy kedd esti beszélgetésre.

Belépődíj: kérlek pontosan érkezz! :)

Az együttlét ingyenes, nyitott mindenki számára, a férőhelyek száma azonban korlátozott. Kérlek, csak akkor gyere, hogy ha készen állsz ÖNMAGADDAL találkozni, ha készen állsz elhagyni az elméd börtönét és nem újabb válaszokat és megoldásokat akarsz az életed problémájára. Akkor gyere, ha szeretnéd megélni a jelent, a jelenlétet, bármit is értsünk ez alatt.

Az együttlétet rövid felvezetés után a kérdéseid és a saját válaszaid fogják adni, aminek megélésében a segítségedre leszek.

* * *

Az előző beszélgetés meghallgatható ezen a linken:

http://csillagmag.hu/irasok/decemberi-kedd-esti-beszelgetesek-ingyenes-hanganyaga/

* * *

Január 26

a Magnet Házban, este 18 órától 20 óráig.

Andrássy út 98. Juhar terem

A helyszínen megvásárolható a Csillagleső 2016 című könyvem, és utána pedig kérésre dedikálok is.

* * *

kep2