Programajánló

Meditáció – Férfi energiák (CSAK FÉRFIAK SZÁMÁRA!)

2012. nov. 12

Szeretettel várom minden férfi társamat egy közös beszélgetésre és meditációra. A találkozás célja már régóta megfogant a fejemben: van ez az energia, amit úgy hívunk most hogy “férfi”, és igen keveset foglalkozunk vele. De hogyan lehetne a jang erőket úgy kezelni tudatosan, hogy arról ne a ami civilizáció romlásba döntő erői jussanak eszünkbe? Ne az erőszak és az elnyomás?

A meditáció célja a bennünk élő férfi és női erők egyensúlyozása, megbocsátás a férfi és női erőknek. A bennünk élő nő felszínre hozatala és a bennünk élő férfias erő teljes megélése egy isteni módon.

Hosszabb távon a terveim között szerepel egy “férfi-kör” felállítása – mint ahogyan megvan a szerepe és a jelentősége a női erőnek, a férfi teremtő, alkotó energia fókuszált erejére is nagy szükségünk van, hogy az emeljen, erősítsen minden lényt e Földön. Erről is szót fogunk ejteni a beszélgetés során.

A találkozás csak férfiak számára elérhető. Köszönöm megértéseteket.

Időpont: 2012. november 19, hétfő, este 18:00

Helyszín: Sziddhárta Központ, Bp. VI. ker. Andrássy út 98. 

Lótusz terem (az első emeleten)

Belépő: 1500 Ft

* * *

* * *

3 hozzászólás

Szántó Lajos mondta:

A november 19-i előadásra hol tudok jegyet venni?

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Lajos!
A helyszínen lehetőséged lesz rá, a kezdés előtt :)
Szép napot,
Kunó

Mr Jackson mondta:

Kedves Kunó,
érdeklődnék, hogy létrejött-e a csapat, mert töredelmesen bevallom, tegnap jutott eszembe, hogy mi lett volna a hétfői program. S, ha lesz még ilyen, szívesen csatlakoznék!

Köszönöm szépen!