Programajánló

Megújult és átalakult 12 DNS meditáció

2011. nov. 09

Mint azt gondolom sokan tudjátok, október végén egy négy napos elvonuláson keresztül csakis a 12 DNS rétegünkkel és annak aktiválásával foglalkoztunk. Olyan megtapasztalások értek bennünket, olyan felismerésekre jutottam, amely érzem, sokkal de sokkal messzebb vezet. Egyre jobban érik bennem az elhatározás, hogy létre kell hoznom egy honlapot, amely közérthetően, használhatóan átad mindent a 12 emberi DNS-ről… mert ha hiszed, ha nem, ennél spirituálisabb dolog nincs az Emberben.

Szeretettel várlak újabb esti 12 DNS meditáción, amelyben új energiák és új információk lesznek átadva. Hosszabb távon tervezem egy hétvégébe besűríteni azt a sok mindent, amit a táborban megéltünk… Erről is fogok időben információt átadni természetesen. Addig is:

Időpont: november 18-án PÉNTEKEN este 18:00 órától 20:00 -ig

Helyszín: Sziddhárta Központ, Bp. VI. ker. Andrássy út 98. fsz (Juhar terem)

Belépő: 1000 forint

A 12 DNS szál aktiválásával az ember EREDENDŐ teljességébe tudsz belépni. Ez az aktiválási folyamat már évek óta tart, de a figyelem segítségével az életedben tudatosan megélheted a változásokat

5 hozzászólás

Darázs Ilona mondta:

Szia Balázs!
Régóta hűséges olvasója vagyok a honlapodnak,de sajnos a programokon eddig nem tudtam résztvenni, mivel Győr megyében lakom.
Most azonban utazom a barátnőmhöz Pestre , és szeretnénk mindketten elmenni a pénteki meditációdra.
Lehet még jelentkezni???

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Ilona!

Nem szükséges jelentkezni, várunk szeretettel! Hely mindig szokott lenni, de a későn érkezőknek már szűkösek a lehetőségeik. :) Érdemes korábban érkezni.

Várunk szeretettel,
Kunó

Teréz mondta:

Kedves Balázs!
Érdeklődnék, hogy ha csak 18-19-ig van lehetőségem részt venni a programon, érdemes-e elmenni?
Köszönöm

Kiss Balázs Kunó mondta:

Kedves Teréz!

A program 18:00 -kor kezdődik, 18:30 -ig beszélek a részletektől, utána kezdődik a meditáció. Ha nem szeretnél meditálni, csak fél órát jelen lenni, akkor gyere nyugodtan.

KBK

kriszti mondta:

Fantasztikus volt a tegnapi meditáció és a hatása azóta is! Köszönöm Balázs!!!