Programajánló

Önszeretet – Életöröm – Tudatosság (4 napos elvonulás májusban)

2018. Már. 19
A boldogság keresésének elengedése

Általában folyamatosan elégedetlen az ember valami miatt, legyen az külső vagy belső tényező. Vagy nincs elég ebből (pénzből, egészségből, szerelemből, jó munkahelyből, boldogságból) vagy túl sok van amabból (kilókból, balszerencséből, elvesztésből, szomorúságból). Szerinted mikor jön el az a pillanat, hogy akár egyetlen hétig, netán egyetlen hónapig abbahagyd az elégedetlenkedést? El tudod ezt képzelni, hogy netán örökre megszabadulj ettől? Hogy megtaláld azt, hogy mindent el tudj fogadni a megfelelő módon, vagy azt gondolod, hogy az élet velejárója az, hogy boldogtalannak kell lenned?

4719

Az elvonulás négy napjában mutatom meg neked, hogy valóban lehetséges elégedetlenség nélkül létezni, folyamatosan. Az együtt töltött idő alatt gyakorlatok, beszélgetések és előadások alatt vesszük át több szinten azt, hogy mi az oka annak, hogy az ember élete folyamatos hol boldog és hol boldogtalan pillanatok váltakozása, és ebből mi a kiút.

kep_01Gyakorlat – nem elmélet! Szeretném ugyanis, hogy egy valódi és kézzelfogható eredményt kapj az elvonulás alatt, amit be tudsz építeni a mindennapjaidba. Nem egy spirituális hókuszpókusz, rózsaszín kendőbe csavart csodaélmény az, ami rád vár… hanem olyan tapasztalások, amelyekkel a mindennapjaidban is találkozol. Minden természetesen egy szeretetteli térben, támogató és segítő figyelemmel kísérve, biztonságban, hogy megtanuld: nem történhet veled semmi olyan probléma, ami ártani tudna neked!

Ezzel felvértezve hagyhatod magad mögött az elvonulást, hogy az ÉLETBEN is tudd utána alkalmazni a tapasztalásokat. Nem fog minden varázsütésre megváltozni, hiába is reménykedsz. Sőt, helyetted senki sem fogja megoldani a dolgaidat. De sokkal több TUDATOSSÁG, ÉLETÖRÖM ÉS ÖNSZERETET lesz benned. S egyszer csak úgy döntesz majd, hogy eleged lesz a szenvedésből. Ehhez szeretnék Neked MINDENT átadni, amit csak élek.

Emellett természetesen nagyon jól fogjuk magunkat érezni, esténként és délutánonként közös programokkal, akár zenéléssel vagy játékkal, teljes szabadságban. Reggelente együtt testmozgással indítjuk a napot az arra vágyókkal, és jó idő esetén a Balaton mellett kirándulunk majd.
 
A helyszínen jakuzzi és szauna várja azt, aki fizikai szinten is szeretne töltődni. :)

* * *

JELENTKEZÉS: INFO kukac CSILLAGMAG pont HU

* * *

RÉSZLETEK:

Az elvonulás időpontja: május 10 (csütörtök ) és május 13 (vasárnap) között

A tábor 4 napos, érkezés csütörtök reggel 09:00 körül . A programokat 10 órakor kezdjük. Távozás vasárnap délutáni órákban.

 

Helye: Füle (Balatonakarattya és Polgárdi között), az Arany Kócsag Vendégházban – http://www.aranykocsag.hu/

Elhelyezés: 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban

Étkezés: napi háromszori étkezés 

Utazás: Egyénileg,  Telekocsikkal kapcsolatban később lehet érdeklődni, vagy felajánlhatod autód szabad kapacitását.

Az elvonulás díja: 54.000 Ft/fő

SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓ HELY

Egy háztartásban élőknek 5% kedvezményt tudunk biztosítani. 

Jelentkezés feltételei: Részvételi szándékodat kérjük, hogy mihamarabb jelezd, mert csak maximum 24 fő részvétele lehetséges!

A 25.000 Ft előleg befizetését a jelentkezést megerősítendő kérjük átutalni – részletek emailben.

A fennmaradó összeget pedig majd a táborba érkezéskor kérjük. (Lemondás esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni!)

Jelentkezni az info kukac csillagmag pont hu e-mail címen lehet.

* * *

Személyes élményeimről nehéz beszélni, hiszen nem az a célom, hogy elhitessem veled, hogy “hú de jó, és gyere el meg minden”. Viszont le kell írnom, hogy elképesztő dolgokat tapasztalok ezekben az elvonulásokban. Olyan csoportokat ismerek meg, akikkel fantasztikus együtt dolgozni. Hatalmas “energiákat” mozgatunk meg, hihetetlen dolgok szakadnak fel, mind a saját, mint a kollektív tudatunkból. Általában nem használok semmilyen konkrét technikát, gyakorlatot, ezeknek általában nincsen nevük, senki sem írta le őket – legtöbbször ott helyben alakul ki, és én magam sem tudom, hogy hova vezet – és általában ezek szoktak lenni a “legütősebb” gyakorlatok. Számomra is minden egyes tábor egy új kihívás és egy új felfedezés.

* * *

b19bf349443617b

Füle – Arany Kócsag Vendégház lakrész

f818856bc983f41

Füle – Arany Kócsag Vendégház látkép

394faf5a0e56af4

Füle – Arany Kócsag Vendégház környéke

0fc1e72ab42d5d9

Füle – Arany Kócsag Vendégház udvar

401

Füle – Arany Kócsag Vendégház tetőtér

Füle – Arany Kócsag borospince