Programajánló

“Valódi változást szeretnék” – Májusi potenciálok

2013. ápr. 10

Új Energia. Változás. Dimenzióváltás. Mind-mind megfoghatatlan fogalmak.

A VALÓDI élet a hétköznapokban kezdődik és az a mérce: a napjaidban milyen tudatosságban, milyen állapotban vagy jelen? Mennyire mennek a hétköznapi dolgaid?

TÉNYLEG szeretnél “jobb életet”? Tuti? Mert kényelmetlen lesz. Tényleg akarod hallani, hogy miért nincs pénzed, miért nincs párkapcsolatod, miért nem vagy egészséges?

Egyetlen egy dolog áll közted és a boldogságod között: Te magad.

* * *

 Megnézzük, hogy májusban milyen lehetőségeink állnak rendelkezésre, túl az elmén. Együtt belenézünk a közös lehetőségeink tárházába, és onnan kiolvassuk azt, amit talán ésszel nem akarunk megélni. S csakis Önmagadra szeretnélek bátorítani. :)

Április 18-20 egy nagy energiacsomag megjelenését tükrözi. Ezt is meg fogjuk vizsgálni a GYAKORLAT és a HÉTKÖZNAPI ÉLET szempontjából, túl a spirituális ködösítéseken és tanokon. Természetesen tovább fogunk lélegezni, “meditálni”, és emelkedni – nem csak úgy, ahogy szoktuk.

Az előadásra várlak szeretettel, akkor is, ha életedben először jönnél – nincs szükség semmilyen előképzettségre, előtanulmányra. Csak jelen lenni – és kész.

Mit nem kapsz az előadáson:

  • rágincsát az elmének, hogy elemezhess valamit
  • tanulni és megismerni-való anyagot

s mit kaphatsz az előadáson?

  • megismerést
  • elfogadást
  • felébredést
  • lelkesedést önmagad iránt
  • s leginkább: újabb lehetőségek befogadását!

* * *

Időpont: 2013. május 2, csütörtök, 18:00 – 20:00

Helyszín: Sziddhárta központ, Andrássy út 98, Juhar terem

a bejárattal szemben, picit jobbra

Belépő: 1.500 Ft

* * *

cosmos11

* * *

Hozzászólás

Fehér-Vigh Julianna mondta:

Hát Kedves Balázs! Ez nagyon betalált. Mert tényleg jobb életet szeretnék élni, és nagyon is tudom, hogy kényelmetlen lesz kezdetben, ezért halogatom még talán egy-két napot. De azt is tudom, hogy azután fantasztikusan jó lesz!!! A zsigereimben érzem, hogy lejárt a “henyélés” kora.Vár az ÉLET, és már nem kívánom sokáig váratni.

Munkádhoz további sok sikert kívánok Neked és minden Útkereső Társamnak.

Szeretettel: Julika